Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Μασονία-Αποκαλύψεις: Χάκαραν τον λογαριασμό της ερευνήτριας που αποκάλυψε το βίντεο για τους εορτασμούς των 300 χρόνων της Μασονίας – Περίεργος θάνατος σχετικός με τα γεγονότα της Καταλονίας

Χάκαραν τον λογαριασμό της ερευνήτριας που αποκάλυψε το βίντεο για τους εορτασμούς των 300 χρόνων της Μασονίας

Με τη φράση «οι χάκερς υπηρετούν την εξουσία» υποδέχτηκε το χακάρισμα της προσωπικής της διαδικτυακής σελίδας η ερευνήτρια που προ ημερών είχε αποκαλύψει το βίντεο με τους εορτασμούς για τα 300 χρόνια της Μασονίας.

Η Κριστίνα Μαρτίν με ειδικότητα στην έρευνα για την Λέσχη Μπιλντερμπεργκ και ανάλογα συναφή θέματα, είπε χθες πως είναι γεγονός ότι “οι μασόνοι ενεργούν σε πλήρη δράση στην Ισπανία, την Καταλονία, την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία, τελικά σε όλο τον πλανήτη, σε αυτές τις περιόδους κοινωνικής αλλαγής, με τον ίδιο τρόπο όπως και σε άλλες σημαντικές στιγμές στην ιστορία”

Και συμπληρώνει μιλώντας για την ομιλία της προέδρου του καταλανικού κοινοβουλίου Carme Forcadell σε πρόσφατα εορτασμό: “Ωστόσο, είναι γεγονός ότι η πρόεδρος του κοινοβουλίου της Καταλονίας, είναι αφοσιωμένη στο να επισημαίνει τις αρετές τους και να σιωπά για τη βαρβαρότητα που έχουν διαπράξει οι μασόνοι στα χρόνια της ιστορίας. Ξεχάσατε ή δεν ξέρετε ότι το σύνθημα των μασόνων στη Γαλλική επανάσταση ήταν: Ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα ή θάνατος;”

Σημειώνει κατόπιν πως “μπήκαν στον υπολογιστή μου γράφοντας αυτά τα νέα για να με εμποδίσουν να το ανεβάσω και να περιορίσουν την εξάπλωση του (σ.σ. Το προαναφερθέν βίντεο) στα δίκτυα. Αυτό ήταν τρομερό”.

Γενικά η Κριστίνα Μαρτίν ενοχλεί πολύ με τις αποκαλύψεις της. Η ίδια μάλιστα σε προ ημερών συνεντευξή της σε ρωσικό δίκτυο είπε πως “ο ψυχρός πόλεμος δεν τελείωσε, αλλά έγινε Παγκόσμιος Ψυχρός πόλεμος”.

Επίσης την περασμένη εβδομάδα μίλησε για έναν…περίεργο θάνατο.

Αυτόν του Γενικού Εισαγγελέα του κράτους, Xοσέ Mανουέλ Mέις, στο Mπουένος Άιρες. Οπως αναφέρει η Μαρτίν στην πολιτική του καριέρα είχε δημιουργήσει πολλούς εχθρούς. “Όσον αφορά τις τρέχουσες αποφάσεις του, η κυβέρνηση τον πίεσε να μην στείλει τους ηγέτες της καταλανικής ανεξαρτησίας στη φυλακή, στην οποία απάντησε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να του πει τι να κάνει επειδή η εργασία του βασίστηκε στο νόμο” αναφέρει.

Σε ό, τι αφορά το θάνατό του, η ερευνήτρια υποστηρίζει πως δεν εχει διευκρινιστεί αν πέθανε από καποια μόλυνση ή από φυσικό θάνατο.

Και σχολιάζει σχετικά: “Είναι από αυτούς τους «απροσδόκητους» θανάτους που είναι καλοί για πολλούς. Η ανεξαρτησία δεν είναι δωρεάν σε αυτή τη χώρα”….


http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2017/11/300.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...