Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η νέα τάξη των πραγμάτων εργάζεται για την καθιέρωση πολλών τύπων οικογένειας!.

 Αλέκας Λεώνη 

Η ‘αλλαγή φύλου’ σήμερα μπορεί να γίνει με μια απλή δήλωση. Έτσι η ταυτότητα ενός ατόμου μπορεί να αλλάξει. Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι οφείλουμε να το θεωρούμε αυτό το άτομο όπως αυτό δηλώσει. Αυτό που εννοείται με την ‘αλλαγή φύλλου’ δεν είναι να γίνει επέμβαση-εγχείρηση, αλλά ο υποφαινόμενος απλά να αλλάζει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά (πχ να ντύνεται γυναίκα) και με μια δήλωση να αλλάζει το φύλο στα χαρτιά (ενώ θα διατηρεί τα γεννητικά του όργανα).

Οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να μην περνούν απ’ αυτή την διαδικασία επέμβασης-εγχείρησης, η οποία στην ουσία είναι και διαδικασία στείρωσης. Μάλιστα την λέξη στείρωση την απάλειψαν τελείως από το λεξιλόγιο ως αποκρουστική. Όντως είναι αποκρουστική. Την λέξη αυτή την αντικατέστησαν με την κομψή φράση ‘διακριτική εις βάρος τους μεταχείριση’. Έτσι θέλησαν και πέτυχαν να αλλάζουν το φύλο μόνο στα χαρτιά!.

Υπάρχουν τώρα παραδείγματα στο εξωτερικό, όπου παιδιά άλλαξαν φύλλο στα χαρτιά, χωρίς επέμβαση. Όμως, μετά από λίγα χρόνια μετάνιωσαν και λένε ότι δεν μ’ αρέσει σε αυτό το φύλο που είμαι και θέλω να επανέλθω. Τέτοια συμβάντα υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένα στο εξωτερικό. Όποτε ας σκεφτούμε να επιτραπεί αυτό και ιδίως από μικρή ηλικία όπου τα πάντα αλλάζουν. Ήδη το καθιέρωσαν από τα 15!. Σκεφτείτε να αρχίσει να γίνεται ένα εκκρεμές από αρσενικό σε θηλυκό και το ανάποδο. Τρελοκομείο! Σκεφτείτε τι σούσουρο θα δημιουργούν οι πρωινές εκπομπές από παρόμοια τραγικά περιστατικά τα οποία θα προκύψουν. Σκεφτείτε ένα παιδί την μια χρονιά να δηλώνεται ως Κώστας, την επόμενη χρονιά να δηλώνεται Κωνσταντίνα και την μεθεπόμενη Μήτσος. Σκεφτείτε την περι-ρέουσα ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί γύρω από αυτές τις τραγικές υπάρξεις.

Γιατί όμως πολλοί ομόφυλοι επιθυμούν να κρατούν τα γεννητικά τους όργανα και να μην κάνουν επέμβαση. Κατ’ αρχήν αυτό φαίνεται πιο ομαλό. Όμως, ένας άλλος λόγος γι’ αυτό είναι ότι, θέλουν να μπορούν να διατηρούν τις επαφές τους είτε μέσα στις ομόφυλες οικογένειες είτε και με ετερόφυλους. Και τελικά να μπορούν να παράγουν παιδιά. Άρα το θέμα θα έχει και συνέχεια. Και αν τα παιδιά αποκτηθούν μεταξύ δύο ομοφυλοφιλικών ‘οικογενειών’ τότε τα παιδιά θα μπορούν να λένε ότι έχω δύο μαμάδες και δυο μπαμπάδες. Έτσι όμως παρακάμπτουν και το θέμα της υιοθεσίας και μπορούν και αυτοί μεταξύ τους να αποκτούν παιδιά! Άλλωστε όπως φαίνεται η επίσημη πολιτεία πολύ δύσκολα θα τους παραχωρήσει άμεσα το δικαίωμα της υιοθεσίας.

Τώρα ας φανταστούμε μερικές μελλοντικές σκηνές του τρελοκομείου.

Ας υποθέσουμε ότι καταδικάζεται σε φυλακή ένας άνδρας που έχει δηλωθεί ως γυναίκα. Σε ποια πτέρυγα της φυλακής θα πάει;

Θα μπορεί ένας άνδρας να δηλώνει γυναίκα, έτσι να αποφεύγει την στράτευση και μετά να επαναφέρει το φύλο του σε ανδρικό;

Ένας αθλητής που θα δηλώσει γυναίκα θα μπορεί να συμμετέχει σε γυναικείους αγώνες;

Και πλήθος άλλων θεμάτων…θα προκύψουν

Ο νόμος ετοιμάστηκε ψηφίστηκε, αλλά το θέμα δεν έληξε. Σταδιακά θα βλέπουμε τις συνέπειές του. Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ο νόμος εκφράζει την κοινωνία και ο πολιτικός εκφράζει τον λαό. Δεν είναι δημοκρατία, παροδικές μειοψηφίες να νομοθετούν κατά παραγνώριση της πλειοψηφίας. Δεν υπάρχει κανένα λαϊκό αίτημα για όλα αυτά. Είναι αυθαίρετα κατασκευάσματα. Η γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου δικαιοσύνης, (Μ. Γιαννακάκη) παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα συμβάντα της κοινότητας LGBTQ και μάλιστα με μεγάλη επιμέλεια και είναι προφανές ότι εκτελεί τα υποσχεθέντα προς αυτούς βάση σχεδίου, βήμα-βήμα. Από την άλλη πλευρά φαίνεται να έχει μεγάλη αποστροφή προς τις τρίτεκνες , πολύτεκνες και γενικώς τις οικογένειες, αφού ούτε καν ενδιαφέρεται και ούτε εργάζεται για την στήριξή τους. Άλλωστε, δεν κρύβεται η αποστροφή και η περιφρόνηση πολλών βουλευτών ιδιαίτερα προς τις πολύτεκνες οικογένειες. Θυμίζω την γνωστή δήλωση: (http://www.protothema.gr/politics/article/537225/vouleutis-suriza-gia-poluteknous-tous-apehthanomai-tous-grafo-sta-palia-mou-ta-papoutsia-/). Δεν είναι όμως μόνο η κυβέρνηση. Όλα σχεδόν τα κόμματα κινούνται με υποκρισία απέναντι στην οικογένεια. Δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση. Δεν υπηρετούν τον λαό. Για άλλους εργάζονται.

Είναι γνωστό ότι η νέα παγκόσμια τάξη των πραγμάτων εργάζεται για την καθιέρωση πολλών τύπων οικογένειας!. Θέλει να ξεχάσουμε την γνωστή παραδοσιακή οικογένεια. Έχει στόχο να διαλύσει πλήρως τις κοινωνίες μας. Οι άνθρωποι οι οποίοι υλοποιούν όλα αυτά τα κατασκευάσματα, είναι οι άνθρωποι που υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση, την διαφθορά, την σήψη, την διάλυση.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...