Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Μας περικύκλωσαν από παντού δαίμονες και εχθροί

ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Οι γεωπολιτικές και πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς.
Η Ελληνική κυβέρνηση Με άστοχους χειρισμούς, βιαστικές κινήσεις στην σκακιέρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, κάνει λαθεμένες, εγκληματικές πολιτικές κινήσεις. Έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και αδυνατεί να δει ακόμα και το συμφέρον της. Ποιοι παράγοντες τελικά σκοτίζουν, μωραίνουν το νου του Αλέξη Τσίπρα και ακυρώνουν την αίσθηση της πραγματικότητας;
Πώς είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ότι η συμμαχία με την Ρωσία είναι ευλογία, αναγκαία συνθήκη; Ότι μια έντιμη σχέση, συνεργασία με τον Β. ΠΟΥΤΙΝ αποτελεί παράγοντα πολιτικής, γεωπολιτικής σταθερότητας; Ότι ο παντοδύναμος και άριστος τακτικιστής Ρώσος Πρόεδρος μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά σε πολλούς τομείς, χωρίς να διαταραχθεί η συμμαχία μας, με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ; Δυστυχώς, ειδικά τους τελευταίους μήνες, έκπληκτοι οι Έλληνες παρατηρούμε τον Αλέξη Τσίπρα να γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στον Ρώσο Πρόεδρο και στην ομόθρησκη και ομόδοξη Ρωσία. Αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που συνειδητοποιούν ότι ο Πρωθυπουργός, με την ανοχή και άλλων κυβερνητικών στελεχών, μας οδηγεί σε εθνική ήττα και στην εξωτερική πολιτική.
Ονόματα που προκαλούν θυμηδία ή οίκτο χειρίζονται κρίσιμα εθνικά ζητήματα. Ένα τραγελαφικό συνονθύλευμα υστερόβουλων σπιθαμιαίων στελεχών που αγνοούν και τα στοιχειώδη, βρίσκονται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και τον συμβουλεύουν!!! Ο Β. Πούτιν αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Επιθυμεί να έχει μαζί μας σχέσεις φιλίας, εμπιστοσύνης. Δεν αρκείται στις εντυπώσεις, στο κυνήγι δηλαδή των εντυπώσεων, του εντυπωσιασμού. Επενδύει στην Ορθοδοξία, στον Πολιτισμό, έλκεται από την κοινή ιστορία των δυο λαών.

Τους τελευταίους μήνες ο Ρώσος Πρόεδρος νοιώθει ότι εμπαίζεται από το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Άνθρωπος «κλειδί» που γνωρίζει άριστα τι συμβαίνει στην ρωσική πολιτική ηγεσία, μας αποκάλυψε ότι στην Ρωσία σήμερα θεωρούν τον Τσίπρα αποτυχημένο, αυτοκαταστροφικό, άθεο, μηδενιστή, αναξιόπιστο συνομιλητή!!! Έχουν οι Ρώσοι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο της Τουρκίας Τ. Ερντογάν, παρά στον Αλέξη Τσίπρα!!! Ο άνθρωπος «κλειδί» μας αποκάλυψε, ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε τηλεφωνική επαφή, με πρωτοβουλία του Ρώσου Προέδρου, μεταξύ του Β. Πούτιν και του π. πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή που παρέμεινε μέχρι και σήμερα μυστική!!! Ο Ρώσος Πρόεδρος, είπε στον π. πρωθυπουργό, με τον οποίο διατηρεί σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης, ότι ο Τσίπρας είναι για τους Ρώσους κερδοσκόπος, που ενώ «κορόϊδευε» την ρωσική ηγεσία, ότι επιθυμεί τις άριστες σχέσεις για το κοινό καλό, τους «πούλησε» στην πορεία.
Με παιδαριώδη τεχνάσματα, με ιδιοτέλεια και φτηνιάρικες δικαιολογίες, «άδειασε» την ρωσική ηγεσία και επένδυσε την πολιτική του επιβίωση στον Τραμπ… και κυρίως στην καγκελάριο Α. Μέρκελ. Η ελληνική κυβέρνηση θεωρείται ότι είναι για τους Ρώσους εξόφθαλμης συμπαιγνίας, δηλαδή αναξιόπιστη να χειριστεί τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας. Θεωρεί ο Β. Πούτιν, το τόνισε στον Καραμανλή, ότι τα εξαγορασμένα από τα ελληνικά κόμματα εξουσίας ΜΜΕ αποκρύπτουν την αλήθεια. Ότι οι σχέσεις των δυο χωρών βρίσκονται, αν όχι στο σημείο μηδέν, ασφαλώς σε κρίσιμο σημείο. Ο Ρώσος Πρόεδρος παρακάλεσε τον Έλληνα π. πρωθυπουργό να «ρίξει το πολιτικό του βάρος», ώστε, τουλάχιστον, η Νέα Δημοκρατία, να έχει μια πιο θετική στάση, απέναντι στο καθεστώς Πούτιν και στην ρωσική ηγεσία. Ότι «Συμμαχία» με το ΝΑΤΟ δεν σημαίνει «πατρωνία», ότι η στάση της Δύσης, αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης στα γεγονότα του Κιέβου και της Κριμαίας ήταν και είναι ανεξήγητη.

Ο Καραμανλής, είπε στον Πούτιν, ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς «Kissinger» για να αντιληφθεί ότι θα ήταν ανόητο να ελπίζει η Δύση πως η Μόσχα δεν θα αντιδρούσε, με όσα μέσα διαθέτει, στον εναγκαλισμό της Ουκρανίας από το ΝΑΤΟ. Του τόνισε, ότι πιστεύει βαθιά στις γεωπολιτικές ισορροπίες στην περιοχή μας και επιθυμεί να έχει η Ελλάδα στενές σχέσεις, σε όλα τα επίπεδα, με την Ρωσία, για το καλό και των δυο χωρών. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η Ρωσία παραμένει δυστυχώς για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ο μεγάλος κίνδυνος, ο μεγάλος αντίπαλος. Ίσως η ερμηνεία της διαπίστωσης να είναι αρμοδιότητα ψυχολόγων και όχι εμπείρων της διεθνούς στρατηγικής. Γιατί η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να μετάσχει στα σκληρά μέτρα οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας, που αποφάσισε ο Ομπάμα και το «διευθυντήριο» της ΕΕ; Η μετοχή σε ένα εταιρισμό κρατών ή σε ένα αμυντικό συνασπισμό κρατών (ΝΑΤΟ), συνεπάγεται ολοκληρωτική παραίτηση μετέχουσας χώρας από την άσκηση δικής της εξωτερικής πολιτικής;
Είναι «ανεξάρτητη» μια τέτοια χώρα; Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) έχουν βάσιμες πληροφορίες, ότι ετοιμάζεται, μέσα στους επόμενους μήνες προβοκάτσια τούρκων πρακτόρων, σε ελληνικό νησί, με συμμετοχή φανατικών τζιχαντιστών, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται η προβοκάτσια αυτή να είναι τόσο ισχυρή που θα προκαλέσει αρχικά θερμό επεισόδιο και μετά ελληνοτουρκική σύγκρουση. Κατά ασφαλείς πληροφορίες, τα πιο πάνω, τα γνωρίζουν στην ΕΥΠ κα υπάρχει κινητοποίηση. Ελέγχονται μεθοδικά όλοι οι λαθρομετανάστες που κινούνται «περίεργα» στα ελληνικά νησιά, που βρίσκονται κοντά στα παράλια της Τουρκίας. Όμως η αποτροπή ενός τέτοιου χτυπήματος είναι δύσκολη υπόθεση και απαιτεί άριστη οργάνωση, τεχνογνωσία, συνεργασία στενή και με άλλες μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών. Στέλνουν οι Δυτικοί την Τουρκία στην αγκαλιά του Β. Πούτιν και του Ιράν. Τουρκία και Ρωσία όμως είναι δύο κόσμοι ασύμβατοι, ασύμπτωτοι, ασυμβίβαστοι.
Δεν είναι πια απίθανο, δεν είναι νομοτέλεια αλλά σοβαρό ενδεχόμενο, το Αιγαίο πέλαγος να καταστεί «πεδίο» συγκρούσεων και μαχών μεταξύ Ελλήνων, Τούρκων, Νατοϊκών και Ρωσικών δυνάμεων!!! Δυστυχώς, φίλες και φίλοι, μας περικύκλωσαν από παντού δαίμονες και εχθροί. Έτσι η καθημερινότητά μας έγινε μόνο καημός, μόνο πίκρα και αγανάκτηση, μόνο οργή. Η ελπίδα υπάρχει και είναι στα χέρια του Θεού, που μπορεί να αναστήσει την πεθαμένη κοινωνία μας και να μας οδηγήσει στο καινούργιο.

Πηγή http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/11/blog-post_7525.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...