Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Χορήγηση μηνιαίου επιδόματος από τον Πούτιν για την εξάλειψη του δημογραφικού προβλήματος στη Ρωσία


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν , με αφορμή τη επιδείνωση της δημογραφικής κατάστασης που παρατηρείται εκ νέου στην Ρωσία, πρότεινε την χορήγηση μηναίου επιδόματος για...
το πρώτο παιδί, το οποίο θα δίνεται επί ενάμιση χρόνο στις οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων. Παράλληλα παρατείνεται η χορήγηση επιδόματος τέκνων, ενώ στις οικογένειες οι οποίες θα αποκτήσουν εντός του 2018 δεύτερο ή τρίτο παιδί, το κράτος θα επιδοτεί το επιτόκιο των στεγαστικών τους δανείων.
Το επίδομα για το πρώτο παιδί θα αντιστοιχεί στο πόσο του ελάχιστου ορίου διαβίωσης, όπως διαμορφώνεται ανά περιοχή. Το επίδομα θα καταβάλλεται από 1η Ιανουαρίου του 2018, και θα φθάνει τα 10.500 ρούβλια ( 150 ευρώ).
Το επίδομα για το πρώτο παιδί είναι ένα από τα μέτρα που αποσκοπούν στο να αυξηθεί η γεννητικότητα, καθώς όπως επεσήμανε ο Ρώσος πρόεδρος η δημογραφική κατάσταση προβλέπεται ότι θα επιδεινωθεί και πάλι. Ως αίτια της επιδείνωσης αυτής επικαλέσθηκε τις δύο δημογραφικές κρίσεις, που είχαν σημειωθεί η μία μετά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β? Παγκόσμιο Πόλεμο-σ.σ) και η άλλη την δεκαετία του 1990 μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι χρειάζεται ένα νέο σύνολο μέτρων το οποίο θα μας επιτρέψει να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση, τονίζοντας ότι το κράτος «ασχολείται σταθερά και με συνέπεια» με την δημογραφική ανάπτυξη.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/11/blog-post_7373.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...