Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Οδυσσέας Πατεράκης: Ένας Χιτλερικός Υμνητής του Σατανά, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη!

σχόλιο Γ.Θ : Ευτυχώς που οι ψηφοφόροι στις μέρες μας δεν είναι οπαδοί.
Οι αδελφοί που τάσσονται ιδεολογικά με την Χ.Α και όχι απλώς για αντίδραση, ας το διαβάσουν (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ και όσο αντέξουν ΠΡΙΝ ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ) για να δούν ότι η κρυφή (όχι και τόσο) πλευρά του χρυσαγήτικου νομίσματος είναι πραγματικά βγαλμένη από την κόλαση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είπαμε μόνο οι ιδεολογικά προσκύμενοι στην ΧΑ να το διαβάσουν, γιατί τα παρακάτω κείμενα θυμίζουν επίκληση δαιμόνων.
 
Ο εικονιζόμενος Οδυσσέας Πατεράκης, δεν είναι άλλος από τον γνωστό συγγραφέα του...πονήματος με τίτλο «ΤΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ», που προλόγιζε μάλιστα ο Μιχαλολιάκος!

Φαίνεται λοιπόν, πως ήρθε η ώρα να...επιβραβευθεί το «έργο» του, αφού η Χρυσή Αυγή του έδωσε το «χρίσμα» του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη στην Κρήτη: ΕΝΑΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, υποψήφιος με εκείνους που μας λένε πως «δεν είναι σατανιστές αλλά Ορθόδοξοι Χριστιανοί» και οτι «δεν είναι ναζί αλλά Έλληνες εθνικιστές».

Αντί άλλου δικού μας σχολίου, ακολουθεί πλούσιο αφιέρωμα στο...συγγραφικό έργο του κ. Πατεράκη. Απολαύστε το, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του (ακόμα και του προφίλ του στο Facebook) που «ξεχειλίζουν» Ελληνισμό και Ορθοδοξία:


λ
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...