Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το παγκόσμιο δίλλημμα είναι πλέον ένα: Ελληνισμός ή βαρβαρότητα.

Ο “πολιτισμένος κόσμος” στηρίζει πλέον απροκάλυπτα τις δολοφονικότερες μηχανές που έχουν δράσει στην ιστορία. Τον ναζισμό και τον ισλαμοφασισμό.
Τα μαντρόσκυλα της στυγνότερης μορφής ιμπεριαλισμού.
Στον βρόντο όλοι οι αγώνες για λευτεριά και δημοκρατία από τους βουλιμικούς – γενοκτόνους δυνάστες.
Πλήρης επαναφορά του παγγερμανισμού – παντουρανισμού στην βαρβαρότερη μορφή τους, με άφθονο χρήμα για να κρύβεται η πραγματικότητα από τα ΜΜ”Ε” των δημοκρατιών.
Με άφθονο χρήμα για να εξαγοράζονται και να ελέγχονται οι ντόπιες κυβερνήσεις.
Με άφθονο χρήμα για να εξοπλίζονται οι γενοκτόνοι – διαχρονικοί σφαγείς.
Από την Συρία στην Ουκρανία, από την Αίγυπτο στην Βενεζουέλα, ο αγώνας των γηγενών ενάντια στα στίφη των νεοιμπεριαλιστών πρέπει να είναι κοινός. 




olympia

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ελληνισμός απετέλεσε διαχρονικό στόχο των εγκλημάτων αυτών των δολοφονικών συμμοριών. Ο Ελληνισμός άλλωστε σε όλες τους τις εκφάνσεις είναι η μεγάλη απειλή για τα μισάνθρωπα σχέδια των εξουσιαστών. Ο Ελληνισμός στάθηκε η έσχατη γραμμή ανάσχεσης του οθωμανισμού και του ναζισμού. Τόσο ιδεολογικά, όσο και στα πεδία των μαχών.
Ο Ελληνισμός υπήρξε προπύργιο πολιτισμού, κοινωνικής δικαιοσύνης και ανθρωπιάς ακόμα και στις σκοτεινότερες εποχές τις ανθρωπότητας. Φάρος άσβεστος, ακόμα και υπό κατοχή. Εφαλτήριο αγώνα που ενέπνεε τα έθνη απέναντι στους σφαγείς. Από τους γηγενείς της Νοτίου Αφρικής εως τους μαχητές του Τσε. Από την ηρωϊκή αντίσταση των Σέρβων εως τον θρίαμβο του προέδρου Μάο. Όπου υπήρξε αγώνας για ελευθερία και δικαιοσύνη, είχε πνοή Ελληνική.
Σήμερα που η ισχύς του χρήματος και οι ορδές της μισανθρωπίας αλώνουν τα έθνη χωρίς καν να προσπαθούν να κρύψουν την βάρβαρη φύση τους, το δίλλημμα είναι ένα. Ελληνισμός ή βαρβαρότητα.


http://olympia.gr/2014/02/24

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...