Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συγκλονιστικό! Ο Σάκης Μπουλάς προπλήρωσε την ψαρόσουπα της κηδείας του.

Συγκλονιστικό! Ο Μπουλάς προπλήρωσε την ψαρόσουπα της κηδείας του
«Μείναμε όλοι μας άφωνοι σήμερα, διότι μετά την κηδεία, πήγαμε σε παρακείμενο μαγαζί για την ψαρόσουπα, για την κλασική "μακαριά". Και τι μας λένε;
Ο μακαρίτης είχε πάει πριν από μέρες στον μαγαζάτορα "μετά την κηδεία μου θα έρθουν εδώ 40-50 φίλοι, τι μενού θα βγάλεις και πόσο κάνει;". "Ελάτε κύριε Μπουλά", είπε ο μαγαζάτορας, "τι πράγματα είναι αυτά;". "Τι μενού θα βγάλεις και πόσο θα κάνει; 40- 50 κεφάλια". "Σας παρακαλώ κύριε Μπουλά, αν o μη γένοιτο, θα κάνω εγώ το κέρασμα" είπε ο μαγαζάτορας. "Όχι, 40-50 κεφάλια, πόσο κάνει;". Πλήρωσε τη "μακαριά", μείναμε άφωνοι. Παίζουμε σήμερα, για τη μνήμη του. Τιμώντας τον. Τις αμοιβές μας όλοι καλλιτέχνες θα τις δώσουμε σε φιλανθρωπικό σκοπό».
Με τα λόγια αυτά το Σάββατο που άνοιξε η "Ακτή Πειραιώς" ο Διονύσης Σαββόπουλος αποκάλυψε το τελευταίο ...κέρασμα του Σάκη Μπουλά στους φίλους του. Τους το εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο καταστηματάρχης.
Πάντως, την Παρασκευή η «Ακτή Πειραιώς» ήταν κλειστή - ήταν το πένθος για τον Σάκη Μπουλά που δεν επέτρεπε στους συνεργάτες του, τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον αδελφικό του φίλο Γιάννη Ζουγανέλη, να ανεβούν στη σκηνή για το «Γκαγκαντίν».
Το Σάββατο όμως, όταν το κέντρο ξαναλειτούργησε, το μυαλό όλων - καλλιτεχνών και κοινού - ήταν στον εκλιπόντα.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος, άνοιξε αυτός το βράδυ του Σάββατου το πρόγραμμα στην κατάμεστη «Ακτή Πειραιώς»: «Επιτρέψτε μου δύο κουβέντες για αυτόν που έχουμε στο μυαλό μας σήμερα, τον Σάκη. Απεβίωσε χθες, τον αποχαιρετήσαμε σήμερα. Χθες φυσικά δεν παίξαμε, παρακούοντας την εντολή του – γιατί μας το είχε ξεκαθαρίσει "όταν πεθάνω", είπε, "το ίδιο βράδυ να παίξετε" και τον παρακούσαμε, γιατί δεν ήταν εύκολο. Μετά σκέφτηκα ότι εμείς οι καλλιτέχνες, τιμάμε τους νεκρούς μας παίζοντας. Το δικό μας το παίξιμο περιέχει και το πένθος και την αθανασία. Είναι αυτό που λέει ο λαός "γάμος χωρίς κλάματα και κηδεία χωρίς γέλιο δεν είναι ωραίο πράγμα". Και αυτά ο Σάκης τα ήξερε».

Στη συνέχεια ο Σαββόπουλος προχώρησε στην συγκλονιστική αποκάλυψη για τη ¨μακαριά¨.


http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113227054


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...