Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τι σας θυμίζει το σύμβολο της Ellinair;

http://1.bp.blogspot.com/-TYHH41gIjLA/Uqxpp4OdAlI/AAAAAAAAWHc/DeqbmCTodDs/s1600/Ellinair-logo.png
σχόλιο Γ.Θ :  Ελπίζω να είναι τυχαίο και όχι για να το συνηθίζουμε από σιγά σιγά.
Η ομοιότητα με το σύμβολο της παρακάτω εικόνας αφήνει πάντως πολλά ερωτηματικά και αυτό επειδή στην παρακάτω εικόνα σίγουρα δεν έγινε τυχαία...


http://4.bp.blogspot.com/-GgnL9yMaKZs/TgFtMxVNs3I/AAAAAAAACdA/cNWBbftGPZQ/s400/ANT1%2B3.JPG

Η πρώτη πτήση με αεροσκάφος της Ellinair είναι γεγονός. Η πτήση ELB200 αναχώρησε στις 09:15 πμ από το Αεροδρόμιο "Μακεδονία" Θεσσαλονίκης και επέστρεψε στις 14:40 από το Κίεβο της Ουκρανίας μεταφέροντας τους πρώτους επιβάτες του Ομίλου ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ με το ιδιόκτητο αεροσκάφος RJ85 96 θέσεων, τετρακινητήριο με δερμάτινα καθίσματα.
http://tut.gr/wp-content/uploads/2013/03/to-shma-ths-aeroporikis-etairias-ellinair-apo-ton-johny-kostidi-08.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-3DzGwDYrdRE/UX6NFNjVMtI/AAAAAAAABdY/ivprN2JNua8/s1600/to-shma-ths-aeroporikis-etairias-ellinair-apo-ton-johny-kostidi-03.jpg
 http://static3.demotix.com/sites/default/files/imagecache/a_scale_large/3900-6/photos/1392828462-first-flight-of-the-newly-formed-greek-airline-company-ellinair_3967856.jpg
 
Η πτήση αυτή σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις τόσο στον όμιλο ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ όσο και στον ελληνικό τουρισμό. Ο όμιλος είναι η πρώτη ελληνικής ιδιοκτησίας επιχείρηση Tour Operating που διαθέτει δική του αεροπορική εταιρεία, η οποία στην μελλοντική της ανάπτυξη θα εξασφαλίσει αυτονομία στην μεταφορά των τουριστών, ιδίως από την Ανατολική Ευρώπη προς τη χώρα μας.

Υπενθυμίζουμε πως τον Απρίλιο θα αρχίσει να επιχειρεί και το δεύτερο RJ85 που ήδη έχει αγορασθεί. Από τον Μάιο ένα τρίτο αεροσκάφος Α319, 150 θέσεων, θα ενταχθεί στο στόλο και θα επιχειρεί για έξι μήνες Μάιο - Οκτώβριο με τα χρώματα και τα σήματα της Ellinair από/προς Κέρκυρα και τις πόλεις Kiev, Donetsk, Kharkiv, Dnepropetrovsk.

Οι προορισμοί που θα εξυπηρετούνται από την Ellinair και τις συνεργαζόμενες εταιρείες είναι: Briansk, Voronezh, Stavropol, Kaliningrad, Riga, Mineralnye Vody, Odessa, Donetsk, Lviv, Moscow, Volgograd, Arkhangelsk, Astrakhan, Omsk, Kazan, Novosibirsk, Saint Petersburg, Perm, Samara, Chelyabinsk, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod, Astana, Kharkiv, Bari.

Ο όμιλος ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ με βασικό μοχλό τον τουρισμό περιλαμβάνει έντεκα συνολικά εταιρείες διαφόρων αντικειμένων. Οι δραστηριότητες του επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον ελληνικό τουρισμό, την απασχόληση και κατ' επέκταση την ελληνική οικονομία και γενικότερα. Οι προβλέψεις για το 2014 ανεβάζουν τον αριθμό των επισκεπτών που θα διακινηθούν από τον όμιλο πάνω από 500.000.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...