Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Όλα έτοιμα: Το ΔΝΤ πάει Ουκρανία.

σχόλιο Γ.Θ : Το κέρδισαν με την αξία τους (όπως το κερδίσαμε και εμείς)... Πραγματικά τους αξίζει.
Τώρα θα δουν την αγάπη της Δύσης σε όλο της το μεγαλείο...
Κρίμα μονάχα για τα Ορθόδοξα αδέλφια μας, που θα σταυρωθούν από το αμερικανοσιωνιστικό Ράιχ. 

Το… μαγείρεμα καλά κρατεί και οι Δυτικοί έχουν θέσει ήδη σε εφαρμογή το σχέδιό τους αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.
Η Ουάσινγκτον”σπρώχνει” την Ουκρανία να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ για να πάρει δάνειο και να απεμπλακεί οικονομικά από τη Ρωσία και ήδη ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιού έδειξε το… δρόμο.
Ο Λιου μίλησε με τον Αρσένι Γιάτσενγιουκ, μέλος της προσωρινής ηγεσίας της χώρας, καθώς επέστρεφε στην Ουάσινγκτον μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την Ευρώπη και άλλους φορείς της διεθνούς κοινότητας, ήταν υπέρ της συμπλήρωσης ενός προγράμματος από το ΔΝΤ για τον μετριασμό των επιπτώσεων από τις μεταρρυθμίσεις μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, είπε ο αξιωματούχος.
Την Κυριακή, η προσωρινή ηγεσία της Ουκρανίας δεσμεύτηκε να θέσει τη χώρα σε πορεία ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υπογραφή συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την εκδίωξη από την προεδρία του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος έχει την υποστήριξη της Μόσχας.


http://olympia.gr/2014/02/24

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...