Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τα ΜΜΕ το κρύβουν: Ο Ραββίνος του Κιέβου καλεί τους Εβραίους να εγκαταλείψουν την πόλη αλλά και την χώρα!


σχόλιο Γ.Θ : Το Κίεβο είναι παραδομένο στους Ναζί, οπότε μάλλον πως πιο πολύ φοβάται τους Ναζιστές Ουκρανούς.
Ας του εξηγήσει κάποιος ότι οι Ναζιστές πλέον έχουν άλλον εχθρό, τον ίδιο που έχει και ο σιωνισμός αλλά και ο ισλαμισμός. Την Ορθοδοξία δηλαδή.
Δεν λέμε υποθέσεις και λόγια ανυπόστατα. Τα έργα, οι πράξεις και τα γεγονότα των τελευταίων ετών από τους τρεις αυτούς δαίμονες μιλάνε από μόνα τους.
 
Το απέκρυψαν άπαντες! Ο Ραββίνος του Κιέβου Μοσέ Ρ. Αζμάν, κάλεσε τους Εβραίους της πόλης να την εγκαταλείψουν αμεσα και αν μπορούν να φύγουν και από την χώρα, αφού κινδυνεύει η ζωή τους!
Ο Ραββίνος αποκάλυψε περιπτώσεις βανδαλισμών σε εβραϊκά καταστήματα και απειλές κατά της εβραϊκής κοινότητας.
Αυτή η έντρομή έκκληση βέβαια, δεν έπαιξε σε κανένα μέσο. Ακόμα και τα ελληνόφωνα που εσχάτως ανακάλυψαν τον “αντιναζισμό”.Ούτε η περιβόητη AJC έβγαλε κάποια ανακοίνωση, αφού προφανώς τα λινκς του Καριπίδη θεωρούνται πιο επικίνδυνα από το διαφαινόμενο ολοκαύτωμαη που ερχεται. Το οποίο βεβαίως θα το κεφαλαιοποιήσουν, όπως κεφαλαιοποίησαν κάποια ελληνόφωνα καθάρματα τα ολοκαυτώματα του Ελληνισμού.
Η Ελλάδα κύριε; Ο “ευαίσθητος¨κύριος Βενιζέλος ασχολήθηκε με την αποτροπή της στάσης πληρωμών. Ε, τώρα και να σφαχτούν κάποιες χιλιάδες Εβραίοι ή Έλληνες, πρώτη φορά θα είναι;
“Ukrainian Rabbi Moshe Reuven Azman asked Kiev Jews to leave the city and, if possible, the country, due to fears that Jews might be targeted by Svoboda Brown Shirts in the ongoing chaos. … Some Jewish shops have been vandalized and other threats to the Jewish community have been received.
“I told my congregation to leave the city center or the city all together and if possible the country too… I don’t want to tempt fate…but there are constant warnings concerning intentions to attack Jewish institutions,” Rabbi Azman told Maariv. (JN, February 24, 2014).


http://olympia.gr/2014/02/2

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...