Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

γιοχάνα
Ο Γιοχάνα
σχόλιο Γ.Θ : Τα ρυπαρά γένη του ισλάμ τα κατάφεραν. Ξεπέρασαν και τους θεούς τους, τους δαίμονες.

Κάποτε, πριν από αιώνες εκμεταλλευόμενοι την εξάντληση της Ρωμιοσύνης ύστερα από την τιτανομαχία κατά των Περσών, ξεχύθηκαν και απλώθηκαν στην Οικουμένη και την έκαναν κόλαση.
Πνευματικοί νόμοι αιώνων περιμένουν σιωπηλοί να πέσουν επάνω στα τέρατα του ισλάμ και να τα καταποντήσουν εκεί που ανήκουν... Μπορεί να αργεί, να άργησε ο πνευματικός νόμος, αλλά είτε από αυτή την ζωή είτε από την άλλη θα τον δούμε να ενεργεί και τότε θα δούμε ποιος γελάσει τελευταίος.


Η προσευχή του επισκόπου
Η προσευχή του επισκόπου

ΗΜΕΡΕΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥ.

“Aυτή δεν είναι η μόνη απαγωγή που γίνεται στον κόσμο!” Δηλώνουν τα καθάρματα!

Ο “αρχηγός της αντιπολίτευσης” που συζητά με την δύση, εξισλαμίσθηκε για να τον “δεχθούν” ως βιτρίνα τα κτήνη.

Η ντροπιαστική αφωνία της Ελλάδας δυστυχώς, θα φέρει νομοτελειακά την τιμωρία. Στην γειτονιά μας.

Δ.Πορφύρης και Π.Σταφυλά

Παγκόσμια κατακραυγή  προκάλεσε το ανατριχιαστικό βίντεο με λεζάντα« το Μέτωπο της Νίκης αποκεφαλίζει επίσκοπο   και έναν άλλο χριστιανό στο Χιντλίμπ ». (Δείτε το μαζί με την μετάφραση εδώ: Βίντεο ΣΟΚ. Ισλαμοφασίστες αποκεφάλισαν ορθόδοξο ιερέα στη Συρία)

logo balbeek 

Το βίντεο δημοσιοποιείται στις 25/06/13, στο youtube από το χρήστη « Βaalbeck », όρος που παραπέμπει στην ελληνιστική πόλη του Λιβάνου, Ηλιούπολη. Το λογότυπο του χρήστη είναι κιονοστοιχία αρχαιοελληνικού ναού. Η πρωτογενής πηγή  απ’ όπου αντλήθηκε το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό θα είχε προφανώς  τον ίδιο τίτλο. Η καταγραφή του υλικού και η αρχική διακίνησήτου έγινε από τους παριστάμενους του δράματος που φίλμαραν κατά δεκάδες με τα κινητά τηλέφωνα. Προφανώς είναι οι ίδιοι που τιτλοφόρησαν το βίντεο ως αυτόπτες και αυτουργοί της στυγερής και ειδεχθούς δολοφονίας.

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

Αραβικές εφημερίδες (gazire , Beirute Today) και ιστολόγια διακινούσαν το ίδιο βράδυ την είδηση περίαποκεφαλισμού ορθόδοξου επισκόπουμετά την απαγωγή του καθώς κι ενός άλλου  χριστιανού ομήρου που προέρχεται από  άλλη πόλη, την Ντέιρ ελ Ζορ.

Ο Γενίτσαρος
Ο Γενίτσαρος
Και ενώ η διεθνής κοινότητα δεν έχει προλάβει να συνέλθει από το σοκ, την επομένη ημέρα ο Ζωρζ Σάμπρα (« Πρόεδρος »που αναγνωρίζει η « Δύση »)σπεύδει με νεύρονα προειδοποιήσει τηλεοπτικά μέσω AlJadeedtvστο Λίβανο :Nα σταματήσουν  κάποιοι να ανακατεύονται στην υπόθεση της απαγωγής  και να αφήσουν το ζήτημα σε αυτούς που γνωρίζουν…στους αντάρτες και στους Τζαίχ ελ χορ (« ελεύθερου στρατού ») . Με προκλητικό τρόπο και φανερά εκνευρισμένος από τη διάσταση που έχει πάρει η υπόθεση, δηλώνει ότι : Aυτή δεν είναι η μόνη απαγωγή που γίνεται στον κόσμο ! Ακολούθως, σε επίμονη ερώτηση του δημοσιογράφου παραδέχεται ότι δε γνωρίζει με ακρίβεια τους απαγωγείς :  Ξέρετε ότι η Συρία είναι μεγάλη χώρα και υπάρχουν πολλές ομάδες…

Στις 27/06/13, ο Πατριάρχης Αντιοχείας γίνεται στόχος βομβιστικής επίθεσης  έξω από την έδρα του ορθόδοξου Πατριαρχείου στη Δαμασκόόταν έφευγε για το Λίβανο όπου εγκαταβιώνει ( 4 νεκροί και τραυματίες βλ. syrianews, AlNahar , Observatoirede Christianophobie, Apic, Gazire κ.ά. ). Ταυτόχρονα βομβιστική επίθεση εκδηλώνεται και σε συρορθόδοξο ναό, τη μοναδική εκκλησία της Ντέιρ ελ Ζορ-προκαλώντας επίσης 5 θύματα  -απ’όπου σύμφωνα με τις αραβικές πηγές Gazireκαι Βeirut2day , καταγόταν ο σφαγιασθείς πολίτης του βίντεο.

protoselido i bomvistikiΤην επόμενη μέρα,ο« Συριακός εθνικός συνασπισμός » στον οποίο ηγείται ο κος Σάμπρα , δηλώνει στο ιταλικό ειδησεογραφικό ΑΚΙ : Aν η έρευνα δείξει ότι το βίντεο είναι πλαστό, τότε το Συριακός Εθνικός Συνασπισμός μαζί με το Ανώτατο Στρατιωτικό Επιτελείο των ανταρτών θα συλλάβει τους υπευθύνους και θα τους προσάγει στη Δικαιοσύνη  . Η αντιπολίτευση πανικόβλητη από την αντίδραση της παγκόσμιας κοινής γνώμης στις θηριωδίες που διαπράττονται στο « δοβλέτι » της, απειλεί με συλλήψεις και προσαγωγές όποιους αποκαλύπτουν ανάλογες βαρβαρότητες /εγκλήματα πολέμου. Το ερώτημα που εκκρεμεί είναι : ποιές θεσμοθετημένες δικαστικές αρχές θα επιδικάσουν αυτές τις υποθέσεις ; Έκτακτα ισλαμικά δικαστήρια αντίστοιχα με αυτά του βίντεο ;
Ο « Αμπού Σάντι » όπως τον αποκαλούν οι σύντροφοί του, σύμφωνα με δημοσίευμα του  MiddleEastpanorama (29/04/13) εξισλαμίστηκε προφέροντας τις σχετικές ομολογίες πίστης. Η εκλογή του ως επικεφαλή της συριακής αντιπολίτευσης στη Ντόχα του Κατάρ στις 09/11/12 δεν θα μπορούσε άλλωστε να επιτευχθεί χωρίς αυτήν την προυπόθεση. Η μη ευρύτερη δημοσιοποίηση του εξισλαμισμού του εξυπηρετεί επικοινωνιακά την αντιπολίτευση.
ο Γιοχάνα
ο Γιοχάνα
Σε αυτό το διάστημα των 48 ωρών από την ανάρτηση του βίντεο, ο δυτικός τύπος ταυτοποιεί τα θύματα με καθολικό μοναχό και τη συνοδεία του για να διαψευσθεί  κατηγορηματικά από το Βατικανό. Έκτοτε, όλος ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος -χριστιανικός και μη-, προβαίνει στις απαραίτητες διορθώσεις (fide,radiovaticana ,rfi, riposte Catholique, Παρατηρητήριο Χριστιανοφοβίας , Catholiqueherald , Asia News , Alain Julesκ.ά.) . Το  ρώσικο δορυφορικό κανάλι RΤ θέτει το ερώτημα :ποιός είναι ο ορθόδοξος επίσκοπος που σφαγιάζεται ; Τα αμερικάνικα μέσα (catholicnewslive/28-06-13) απαντούν : Ο Μητροπολίτης Παύλος Γιαζίζι, ο αδερφός του Πατριάρχη Ιωάννη, δολοφονήθηκε από ισλαμιστές φονταμενταλιστές οι οποίοι ζητωκραύγαζαν που σκότωναν απίστους . 
Kαι όμως τόσο αυτός όσο και ο μητροπολίτης Γιοχάνα Ιμπραήμ που λόγω χαρακτηριστικής φυσιογνωμίας δε χρειάστηκε να ταυτοποιήσουν οι αμερικάνοι (αυτός που δεν εκτελείται online),  αλλά και ο σύριος χριστιανός σφαγιασμένος πολίτης, παραμένουν στα βιντεοσκοπημένα αζήτητα προς αναγνώριση.
YΓ : Οι συντάκτες του άρθρου, Πορφύρης Δημήτρης και Πηνελόπη Σταφυλά, κατοικούν στις Βρυξέλλες, σε περίπτωση που ο κ. Σάμπρα θέλει να αποστείλει « δικόγραφα » !!!

http://olympia.gr/2013/06/30/syria-atrocities/#more-284476

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...