Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ζούμε μεγάλες στιγμές ο Σαμαράς Πρωθυπουργός και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Η αριστερά της ευθύνης όπως διαλαλούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, αποχώρησε από το κυβερνητικό σχήμα αποδυναμώνοντας την κυβέρνηση και αναγκάζοντας τον Σαμαρά να συμμαχήσει με το κόμμα το οποίο μας καλούσε πριν από ένα χρόνο να καταψηφίσουμε ώστε να φύγει από την εξουσία.

Του Κώστα Βουκελάτου
voukelatosΗ γνώμη μου είναι ότι δεν είναι αρκετά δυνατή η συμμαχία ΝΔ-πεθαμένου ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει να κάνει κάτι σωστά και δεν θα πρέπει ο λαός να δείξει ανοχή σε λανθασμένες μεταρρυθμίσεις και αυταρχικές αποφάσεις.
Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για κυβέρνηση που θα εξαντλήσει την τετραετία κάτι που δεν πιστεύει όταν το λέει ούτε και ο ίδιος. Η Νέα Δημοκρατία ευελπιστεί να διατηρηθεί με όσες περισσότερες δυνάμεις μπορεί στην εξουσία έως τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, προσβλέποντας στην επικράτηση του κόμματος της Α. Μέρκελ και την μετέπειτα βοήθεια της με ένα κούρεμα των 85 δις ευρώ όπως φημολογείται που θα καπηλευθεί προσωπικά ο Σαμαράς.
Ο στόχος των 157 βουλευτών μαζί με τους ανεξάρτητους βουλευτές επετεύχθη και έτσι τώρα μπορεί να περάσει η δικομματική κυβέρνηση όσα νέα αντιλαϊκά μέτρα χρειαστούν για να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε ο Σαμαράς.
Οι εκφράσεις του Σαμαρά στο διάγγελμα του «εκείνο που τώρα προέχει είναι να συνεχιστεί το έργο της κυβέρνησης», «η στασιμότητα δεν μας αρκεί» και «χρειαζόμαστε άλματα προς τα μπρος» δείχνουν ότι δεν θα σταματήσει ούτε θα υποχωρήσει εάν χρειαστούν νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Μέσω του διαγγέλματος  παρακάλεσε επίσης τον «Λάζαρο» Ευάγγελο Βενιζέλο να μην τον εγκαταλείψει μόνο του ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
Ποιος το περίμενε ότι το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ που κατέκλεψε για 3 δεκαετίες τη χώρα, ξαναγυρίζει στην εξουσία σώζοντας τον Σαμαρά, γιατί την χώρα την έχει καταστρέψει εδώ και καιρό.
Το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ αναστήθηκε από τον Σαμαρά για να παραμείνει ο ίδιος Πρωθυπουργός για τον καλό της Ελλάδας όπως λέει ο ίδιος και δεν δίστασε για τον λόγο αυτό να δώσει υπερεξουσίες στον Βενιζέλο με μπόλικα Υπουργεία, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι αποφάσεις Σαμαρά έχουν ευνοήσει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια είναι τουλάχιστον τρείς με αποτέλεσμα τα σημερινά χάλια της χώρας.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι οι αντιδράσεις των γαλάζιων στελεχών είναι σφοδρές και υπάρχουν απώλειες και γκρίνιες που έχουν πλήξει την παράταξη της ΝΔ, δεν είναι λίγοι αυτοί που φωνάζουν ο Σαμαράς στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και ειδικά όσοι πάλεψαν σε σκληρές εποχές 1985-1995 το ΠΑΣΟΚ και κυνηγήθηκαν ανελέητα από αυτό.
Εύχομαι η νέα δικομματική κυβέρνηση να μην εξελιχθεί σε όμηρος των εξελίξεων με χαμένο και πάλι τον ελληνικό λαό, γιατί το μόνο που κερδίζει από αυτή την συγκυβέρνηση είναι το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ στο σύνολο του και ο Σαμαράς ατομικά, φυσικά χαμένη βγαίνει και η Νέα Δημοκρατία η οποία ρισκάρει με τέτοιες αποφάσεις το μέλλον της.
Ο ελληνικός λαός θα είναι για ακόμα μία φορά τους επόμενους μήνες θεατής η της ολοκληρωτικής μας καταστροφής η της ολοκληρωτικής κατάρρευσης του πολιτικού συστήματος η του θαύματος της ανάπτυξης και θα διαψευσθούμε όλοι όσοι χαρακτηριζόμαστε σαν Κασσάνδρες!!!

http://freepen.gr/2013

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...