Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται το GEURO: Ο νέος υπουργός οικονομίας προάγγελος του διπλού νομίσματος – Ποιοι τον επιλέξανε και που οδηγούν την οικονομίας της Ελλάδας

Του Χρήστου Γεωργίου

Με την τοποθέτηση του κ. Παπαδημητρίου ως του νέου υπουργού Οικονομίας (είναι και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Levy του Bard College των ΗΠΑ, και αντιπρόεδρος κι επίσης καθηγητής Οικονομικών στο ίδιο κολλέγιο), η χώρα μας μπαίνει στη διαδικασία επιβολής του διπλού νομίσματος.

Ο κ. Παπαδημητρίου είναι προφανής επιλογή των πιστωτών ΕΕ-Ευρωζώνη/ΔΝΤ(ΗΠΑ) διότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, με δεδομένη την ένθερμη υποστήριξη της υιοθέτησης του διπλού νομίσματος. Αυτό αποδεικνύεται από δημοσιοποιημένες απόψεις του (πηγές: levyinstitute.org/pubs/op_52.pdflevyinstitute.org/pubs/sa_gr_9_16.pdf), και με ενδεικτική την ακόλουθη πρότασή του:


Στις 25 Ιανουαρίου του 2016, μας ενημερώνει ότι είναι υπέρ του διπλού νομίσματος με το όνομα GEURO (levyinstitute.org/pubs/op_52.pdf), το οποίο εισάγει μέσα από την πρόταση (το τυράκι για να πέσουν στη φάκα οι Έλληνες δουλοπάρικοι) της δημιουργίας 550 χιλιάδων θέσεων εργασίας στο δημόσιο με “αξιοπρεπείς” (decent) μισθούς, οι οποίοι θα αποτελούνται από 293 σε ευρώ και 239 σε GEURO.
Με το μαγικό γερμανικό ραβδί, λοιπον, του GEURO, ο νέος υπουργός προτείνει τόσο να καταπολεμηθεί η ανεργία, όσο (όπως μας βεβαιώνει από τον Σεπτέμβριο του 2016: levyinstitute.org/pubs/sa_gr_9_16.pdf) και για να μπει η χώρα μας σε …μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης. Για τη δημιουργία νέων ψευδο-θέσεων εργασίας, ο κ. Παπαδημητρίου θα έχει ως συνεργάτιδα και την αναπληρωτή υπουργό αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας κ. Ουρανία Αντωνοπούλου, η οποία όπως κι αυτός είναι πρώην καθηγήτρια στο Bard College.
Αυτά είναι τα αστραφτερά καθρεφτάκια και χάντρες (νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη) που θα μοιράσουν οι σύγχρονοι κονκισταδόροι των ΕΕ/Ευρωζώνης/ΔΝΤ στους Έλληνες ιθαγενεις προκειμένου να τους αρπάξουν ό,τι δημόσια και ιδιωτική περιουσία τους έχει απομείνει. Βέβαια, οι μισθοί θα είναι μισό/μισό σε GEURO/Eυρώ μόνο αρχικά, για να μην τρομάξει ο κόσμος ώστε σταδιακά να εθιστεί (από τα ΜΜΕ) και στην ιδέα του μισθού μόνο σε GEURO.
Η ολοκληρωτική κλοπή της περιουσίας των Ελλήνων θα γίνει μέσω του ξεπουλήματός της σε υποτιμημένο GEURO, ενώ τα χρέη της χώρας θα πληρώνονται σε Ευρώ. Επίσης, μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα γίνει και με τις όποιες αποταμιεύσεις (σε τράπεζες και στρώματα) έχουν ακόμα οι Έλληνες. Αυτή η αδίστακτη ληστρική σπείρα των διεθνών τοκογλύφων/εγχώριων μνημονιακών πολιτικών απατεώνων θα τα μετατρέψει κι αυτά σε άχρηστα, από αγοραστική αξία, GEURO.

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...