Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Οι χριστιανοί έδωσαν την νίκη στον Τραμπ

του Γιώργου Θεοχάρη
 

Νίκη κατά του ρατσισμού εις βάρος των χριστιανών, νίκη κατά της διαφθοράς και της τρομοκρατίας

Πολλοί είναι αυτοί που θα απορήσουν με αυτόν τον τίτλο του άρθρου μας, την στιγμή που, ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές, συνεχίζονται στις ΗΠΑ έντονες -και σε ορισμένες περιπτώσεις βίαιες- διαδηλώσεις κατά του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου αυτής της χώρας, κάτι που πρώτη ίσως φορά συμβαίνει στις τελευταίες δεκαετίες και που είναι εντελώς ασυμβίβαστο με τις αρχές της Δημοκρατίας, τις οποίες δήθεν πρεσβεύουν αυτοί που έχουν ξεχυθεί στους δρόμους των αμερικάνικων πόλεων.


Ειλικρινά δεν έχουμε καμία ιδιαίτερη συμπάθεια απέναντι στον μεγιστάνα νέο Πρόεδρο, στον οποίο καταλογίζονται πολλά και διάφορα αρνητικά, ούτε και μπορούμε να προεξοφλήσουμε εάν τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα σε όλο τον κόσμο ή εάν θα υλοποιήσει ορισμένες από τις υποσχέσεις τους που μας φάνηκαν ελπιδοφόρες, όπως π.χ. την παύση της στήριξης της ισλαμικής σουνιτικής τρομοκρατίας στη Συρία.
Δεν θα σταθούμε σε αυτά ούτε και τρέφουμε αυταπάτες για δραματική βελτίωση της κατάστασης.
Αυτό στο οποίο θέλουμε να σταθούμε είναι ότι, ακόμη και εάν τα πράγματα γίνουν χειρότερα με τον , ο Αμερικανικός λαός έστειλε σε όλο τον κόσμο ένα πραγματικά ηχηρό μήνυμα δημοκρατίας και ειρήνης, απέχθειας στον ρατσισμό (για τον οποίο κατά κόρον έχουν κατηγορηθεί ο Τραμπ και οι οπαδοί του), στην διαφθορά και στην τρομοκρατία, που υποστήριζαν οι μέχρι τώρα «δημοκρατικές» Κυβερνήσεις του.
Και εξηγούμαστε:
Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο λαός των ΗΠΑ είναι ότι δεν χειραγωγείται και αυτό είναι μία νίκη της δημοκρατίας.
Σε πείσμα όλων των στημένων δημοσκοπήσεων και της απροκάλυπτης υποστήριξης της Χίλαρυ Κλίντον από τη παγκόσμια μαφία που κυβερνά τον κόσμο, ο Αμερικανικός λαός δεν ψήφισε την εκλεκτή της μαφίας. Όσον αφορά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσαν να θρηνήσουν και να κινδυνολογήσουν αμέσως μετά την εκλογή Τραμπ, τους προτρέπουμε να θυμηθούν πώς η ίδια παγκόσμια μαφία προσπαθούσε να προκαταλάβει τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών και του δημοψηφίσματος, με ανάλογες στημένες δημοσκοπήσεις και διάφορους άλλους επικοινωνιακούς τρόπους (δηλώσεις ανώτατων ηγετών κ.λπ.).
Το δεύτερο μήνυμα που έστειλε ο αμερικανικός λαός είναι ότι απεχθάνεται όλη την διαφθορά που σερβίρεται στην αμερικανική και παγκόσμια κοινωνία ως δήθεν πρόοδος και δημοκρατία.
Ας δούμε για ποια πράγματα κατηγορείται ο Τραμπ:
Ισλαμοφοβία, ομοφοβία, μισογυνισμό, ρατσισμό, θρησκοληψία, ξενοφοβία, μίσος.
Οι άνθρωποι της Δύσης είναι αριστοτέχνες στο να επινοούν έξυπνες λέξεις για να καλύπτουν μεγάλες αμαρτίες και μεγάλα ψεύδη.
Εάν λοιπόν «μη ισλαμοφοβία» θεωρείται το να παραβλέπει κανείς ότι το Ισλάμ είναι εκ φύσεως ασυμβίβαστο με τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (που υπάρχουν μόνο για τους πιστούς μουσουλμάνους), ότι γεννά συνέχεια θρησκευτικούς πολέμους και τρομοκρατία, και ότι θα πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα αντιμετώπισής του ως επικίνδυνης για το μέλλον της ανθρωπότητας θρησκείας, τότε λέμε ναι στην ισλαμοφοβία.
Εάν «μη ομοφοβία» σημαίνει το να προβάλλεται η ομοφυλοφιλία ως κάτι φυσιολογικό, και όχι ως μεγάλη αμαρτία, τότε λέμε ναι στην ομοφοβία.
Εάν αγάπη προς τις γυναίκες θεωρείται η αναγνώριση του δικαιώματός τους να δολοφονούν ανυπεράσπιστα έμβρυα, τότε λέμε ναι στον μισογυνισμό.
Εάν «μη ρατσισμός» θεωρείται το να προστατεύονται με υστερικό τρόπο και επιλεκτικά τα δικαιώματα μόνο ορισμένων μειονοτήτων (ομοφυλόφιλων, μουσουλμάνων κ.λπ.), και να αφήνονται στην τύχη τους οι απανταχού της γης διωκόμενοι χριστιανοί, τότε λέμε ναι στον ρατσισμό.
Εάν η χριστιανική πίστη θεωρείται θρησκοληψία, τότε λέμε ναι στην θρησκοληψία.
Εάν ρατσισμός και ξενοφοβία θεωρείται η διάκριση των Σύριων προσφύγων σε ακίνδυνους και επιθυμητούς χριστιανούς και επικίνδυνους και ελεγχόμενους μουσουλμάνους, που μπορούν να κυοφορούν έναν αυριανό απροσάρμοστο πολίτη ή τρομοκράτη, τότε λέμε ναι στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία.
Εάν αγάπη θεωρείται ο έρωτας μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου, τότε λέμε ναι στο «άγιο – κατά τον άγιο Ιωάννη της Κλίμακας – μίσος».
Εάν δούμε αυτήν την ισλαμοφοβία, ομοφοβία, μισογυνισμό, ρατσισμό, θρησκοληψία, ξενοφοβία και μίσος στον κ. Τραμπ είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ο πιο επιτυχημένος Πρόεδρος των τελευταίων δεκαετιών.
Το τρίτο ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο Αμερικανικός λαός είναι ότι δεν επιθυμεί την πόλωση με τη Ρωσία, στην οποία θα οδηγούσε με βεβαιότητα η Χίλαρυ Κλίντον. Η μεγάλη πλειοψηφία του Αμερικανικού λαού σέβεται τον Πούτιν και την Ρωσία για την σοβαρότητα και τη σταθερότητα, την προσήλωση στις παραδοσιακές αξίες, την χριστιανική πίστη, το ασυμβίβαστο και ανυποχώρητο απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία, και θα ήθελε οι ηγέτες και η χώρα του να τους μοιάσουν, να συνεργαστούν και όχι να τσακώνονται μαζί τους. Η εποχή του ψυχρού πολέμου έχει περάσει και αυτήν την στιγμή στη θέση του κακού δεν βρίσκεται πλέον ο κουμμουνισμός, όπως παλιά, αλλά ξεκάθαρα ο απροκάλυπτος αντιρωσισμός που καλλιεργεί η παγκόσμια οικονομική μαφία.
Το τέταρτο μήνυμα που έστειλε ο Αμερικανικός λαός είναι ότι δεν επιθυμεί τους πολέμους για τα οικονομικά συμφέροντα ορισμένων ολιγομελών εταιρειών, στους οποίους είχαν οδηγήσει τις τελευταίες δεκαετίες οι Κλίντον και οι Μπους.
Το πέμπτο μήνυμα που έστειλε ο Αμερικανικός λαός είναι ότι δεν πιστεύει αυτούς που επί έξι χρόνια Συριακού πολέμου του σερβίρουν το παραμύθι «του Άσσαντ που σκοτώνει τον λαό του» και που στηρίζουν αυτούς που γκρέμισαν τους Δίδυμους Πυργους, σκοτώνοντας χιλιάδες συμπατριώτες του. Του Αμερικανικού λαού που δεν θέλει να διώξει τον Άσσαντ, για να βάλει αυτούς που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της παγκόσμιας μαφίας, αλλά να σταματήσει την ακατάσχετη αιμορραγία του Συριακού λαού από την απίστευτα υποκινούμενη από την Δύση σκληρή σουνιτική τρομοκρατία.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει λίγο πριν τις εκλογές ότι θα προστατεύσει τους χριστιανούς από το ΙSIS και παραδέχθηκε ότι αυτό διεξάγει γενοκτονία εναντίον τους: «Το ISIS κυνηγά και εξολοθρεύει αυτό που αποκαλεί το έθνος του σταυρού», δήλωσε ο Trump. «Το ISIS διεξάγει μια γενοκτονία κατά των χριστιανών στη Μέση Ανατολή και δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό το κακό να συνεχιστεί. Το ISISπρέπει να καταστραφεί».
Μόνο την τελευταία υπόσχεσή του να υλοποιήσει ο Ντόναλντ Τραμπ, σταματώντας τον πόλεμο και σώζοντας τα εκατομμύρια των μειονοτήτων της Συρίας (Αλεβήδες, Χριστιανούς, Δρούζους, Κούρδους, Γιεζίντι, Σιίτες κ.λπ.), θα έχει δικαιώσει την εκλογή του.
Τέλος το τελευταίο μήνυμα που στέλνει ο Αμερικανικός λαός είναι ότι δεν προτιμά αυτούς που χλευάζουν την χριστιανική πίστη του. Μην ξεχνάμε ότι δύο περίπου μήνες πριν τις εκλογές ο Τράμπ μίλησε σε μία συγκέντρωση χριστιανών, όπου είπε χαρακτηριστικά: «Η κουλτούρα των μέσων ενημέρωσής μας συχνά χλευάζουν και εξευτελίζουν τους ανθρώπους της πίστης. Όλη την ώρα, ακούω από ενδιαφερόμενους γονείς πόσο πιο δύσκολο είναι για τις χριστιανικές οικογένειες να αναθρέψουν τα παιδιά τους στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης. Πάνω στις αξίες της αγάπης, της φιλανθρωπίας και της πίστης σας χτίστηκε αυτό το έθνος. Πώς, λοιπόν, μπορούν τα μέσα ενημέρωσης να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους της πίστης τόσο άσχημα;»
«Ένας από τους λόγους είναι ότι οι πολιτικοί μας σας έχουν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό, και η Χίλαρι Κλίντον, καλύτερα ξεχάστε την», είπε.

http://www.vimaorthodoxias.gr/egrapsan-s-emas/i-christiani-edosan-tin-niki-ston-trab/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...