Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η αγωνιώδης έκκληση του Ομπάμα: «Κάντε κάτι ο Τραμπ κερδίζει…»

Ξέρει. Ή, σε κάθε περίπτωση… υποψιάζεται ότι έρχεται είναι αναπόφευκτο, και για τον λόγο αυτό κάνει καμπάνια λες και αφορά… τον εαυτό του.

Ο Μπαράκ Χουσεϊν Ομπάμα, ο τελευταίος ηγέτης που κατάφερε να συγκινήσει θετικά μια κοινωνική πλειοψηφία στον πλανήτη τις τελευταίες δεκαετίες, δεν έκρυψε την αγωνία του για μια απρόσμενη και θορυβώδη ήττα της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.
Δηλαδή, ανησυχεί πλέον ότι αυτό που φοβάται όλη η ΝΤΠ έχει σοβαρές πιθανότητες να συμβεί, με τον Ντόναλντ Τραμπ να επικρατεί, και να κερδίζει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου, με ό, τι θα συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την υστεροφημία του ίδιου του Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, με υψηλή όσφρηση των υπόγειων κοινωνικών ρευμάτων, έχει… κουραστεί τις τελευταίες μέρες να εμφανίζεται στις Πολιτείες-κλειδιά του Οχάιο, της Φλόριντα και της Βόρειας Καρολίνας, εκεί όπου η πλειοψηφία των εκλεκτόρων θα μπορούσε να δώσει σε έναν από τους υποψηφίους τη νίκη στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων.
Μιλώντας στη Βόρεια Καρολίνα, ενώπιον κοινού που… πήγε για να ακούσει κυρίως τον ίδιο, καθώς δεν δείχνει κάποιον ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη Χίλαρι Κλίντον, ο Πρόεδρος Ομπαμα δεν έκρυψε την αγωνία του. “Δεν θα έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να έχει φτάσει μέχρι εδώ. Και όμως, έφτασε. Δεν θα έπρεπε αυτή η κούρσα να είναι θρίλερ. Και όμως είναι. Μπορεί να κερδίσει ο Τραμπ. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε”, ήταν η χαρακτηριστική έκφραση αποστροφής του Μπαράκ Ομπάμα.

https://ysterografa.gr
https://hellasforce.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...