Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Διαταγή Πούτιν σε μυστικές υπηρεσίες για «ασύμμετρο πόλεμο» στον Ερντογάν και στην τουρκική κυβέρνηση

Σύμφωνα με πληροφορίες και διάφορες πηγές στα ΜΜΕ, ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν είναι εξαγριωμένος με τον Τούρκο ομόλογο του Ρ. Ερντογάν...
και πρόκειται να ενεργήσει προσωπικά ως πράκτορας της FSB, παρά σαν πρόεδρος, αναφέρει αμερικανική ιστοσελίδα .

Ο «Τσάρος» της ρωσικής υπερδύναμης, ενέκρινε έναν άνευ προηγουμένου «ασύμμετρο πόλεμο», καθώς και δράσεις των «σκοτεινών» μυστικών ομάδων του, διενεργώντας έναν «πόλεμο μέσω αντιπροσώπων», για να καταστρέψει την οικογένεια και την κυβέρνηση που ελέγχει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν. Αυτό το σχέδιο έρχεται ως αντίποινα για την κατάρριψη του μαχητικού αεροπλάνου Sukhoi στις 24 Νοεμβρίου, στην Συρία σε μια προσπάθεια του ίδιου να αποτρέψει έναν μεγαλύτερο πόλεμο με το τουρκικό έθνος στο σύνολό του.

Σύμφωνα με την έκθεση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, αποκαλύφθηκε με τεκμήρια πλέον, η σκόπιμη εναέρια ενέδρα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που είχε ως στόχο την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου.

Πιθανότατα όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Άγκυρα επιθυμούσε να «σοφρωνήσει» την Μόσχα χωρίς να σκοτωθούν όμως οι Ρώσοι πιλότοι. Προφανώς όμως, ο υπερβάλλον ζήλος κάποιων Τουρκμένων ανταρτών και μερικών ανταρτών της Αλ Νούσρα, τους χάλασε τα σχέδια. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός της ανευρέσεως/ παραδόσεως του έτερου Ρώσου πιλότου και της μεταφορά της σορού του άτυχου Αντισμηνάρχου από την Άγκυρα στην Μόσχα.

Το σίγουρο είναι η παραγωγή / σκηνοθεσία / οργάνωση, ανήκει σε αδίστακτα στοιχεία που λειτουργούν εντός της τουρκικής κυβέρνησης (Derim Dovlet το λένε οι Τούρκοι) και ορισμένων αξιωματούχων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA). όλοι αυτοί ήταν «εταίροι/ συνεργάτες» στο τούρκικο «αλισβερίσι» με το Ισλαμικό Κράτος και τους ισλαμιστές τρομοκράτες που δρουν στην Συρία υπό τον Υιό του Προέδρου της Τουρκίας, Μπιλάλ Ερντογάν.

Ο Μπιλάλ Ερντογάν, τονίζει η έκθεση του ρωσικού Υπουργείου, και αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, είναι ο σιωπηλός εγκέφαλος που είναι υπεύθυνος για την μεταφορά και πώληση εκατομμυρίων βαρελιών συριακού πετρελαίου που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

Το κέρδος από αυτήν την μπίζνα εκτιμάται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε ένα σύστημα που ο Πρόεδρος Πούτιν το περιέγραψε ως έναν «ζωντανό αγωγό πετρελαίου» που αποτελείται από οχήματα, που μεταφέρουν συνεχώς πετρέλαιο, δημιουργώντας μια αλυσίδα που φτάνει πέρα από τον ορίζοντα».

Με τα χρήματα που κέρδισε από την πώληση του πετρελαίου στα ισλαμικά κράτη, σημειώνει η παρούσα έκθεση, αγοράζονται αμερικανικά όπλα και πυρομαχικά τα οποία στην συνέχεια δια μέσου της CIA και της Τουρκίας μεταφέρονται πίσω στην Συρία από την ΜΙΤ στο Ισλαμικό Κράτος.

Αυτό απέδειξε και το ρεπορτάζ της εφημερίδας Cumhuriyet, με την δημοσίευση πληροφοριών, και μετά την οποία διατάχθηκε η σύλληψη των κύριων συντακτών της, από τον Πρόεδρο Ερντογάν με τις βαρύτατες κατηγορίες για προδοσία και κατασκοπεία κατά της Τουρκίας που επισύρουν βαρύτατες ποινές.

Η αεροπορία της Ρωσίας έχει καταστρέψει πάνω από 1.000 φορτηγά με καύσιμα κατά την εβδομάδα πριν από τις 24 Νοεμβρίου, όταν και καταρρίφθηκε το ρωσικό αεροπλάνο. Στην ουσία ήταν μια καταστροφή στην διακίνηση παράνομου πετρελαίου από το ισλαμικό κράτος στην Τουρκία, εκτιμούν αναλυτές.

Οι ίδιοι θεωρούν ότι υπεύθυνος αυτής της « μαύρης εταιρείας» ήταν ο Μπιλάλ Ερντογάν, μαζί με την MIT και την CIA, οι οποίοι είναι «συνένοχοι», στην κατάρριψη του αεροπλάνου Su24-Μ.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, παραδέχθηκε ότι έδωσε προσωπικά εντολή να καταρριφθεί το αεροσκάφος. Το βίντεο μετά την πτώση του αεροσκάφους της Ρωσίας, πάρθηκε από Τούρκους οι οποίοι γνώριζαν «πού και πότε να πάρουν αποκλειστικά πλάνα» , αναφέρει η ιστοσελίδα .

Και όπως δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν στα μέσα ενημέρωσης σήμερα το πρωί, «τα μέτρα οφείλουν να γνωρίζουν όλοι, διότι την επόμενη φορά που κάποιο ξένο αεροπλάνο θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει επίθεση εναντίον της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, η κατά της αεροπορικής βάσης στην Συρία, ή κατά του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού χωρίς αμφιβολία, θα καταστρέφεται αμέσως, από τα σύγχρονα πυραυλικά συγκροτήματα Triumph S-400 Triumph».

Το εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εξέρχονταν σε παγκόσμιο πόλεμο κατά της Ρωσίας για την προστασία του Ισλαμικού Κράτους και της Τουρκίας, ανήκει σύμφωνα με τους συντάκτες, στην σφαίρα της φαντασίας .

Το pentapostagma.gr, υπενθυμίζει τις δηλώσεις προς δημοσιογράφους στη Μόσχα την Πέμπτη από τον ίδιο τον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος στοχοποιεί εμμέσως και τους Αμερικανούς.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είχε δηλώσει ότι «πληροφορήσαμε τους Αμερικανούς εταίρους μας για το πότε και το πού θα επιχειρούσαν τα ρωσικά μαχητικά. Ήταν «ακριβώς» τότε που ένα αεροσκάφος της τουρκικής αεροπορίας κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος. «Εγείρεται το ερώτημα: Γιατί δώσαμε αυτές τις πληροφορίες στους Αμερικανούς;» πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος».

Αυτό τα λέει όλα για αυτά που θα επακολουθήσουν.




ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...