Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Σαν σήμερα ο Ήρωας πασών των Ρωσιών αναλαμβάνει πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

σχόλιο Γ.Θ : Λίγο πριν την ολική κατάρρευση η Ρωσική Πατριωτική ελίτ αποφάσισε ως τελευταία ελπίδα για το Ρωσικό έθνος να δώσει την εξουσία σε αυτόν ακριβώς που φοβόταν η Δύση, η οποία προς μεγάλη της απογοήτευση είδε ότι αυτοί που η ίδια ετοίμαζε ως διαδόχους τους Γιέλτσιν αποτύγχαναν να πάρουν την διακυβέρνηση.
Στο δεύτερο βίντεο θα παρατηρήσετε μεταξύ άλλων την δυσφορία του αμερικανοσιωνιστικού CNN καθώς και την παράδοση κωδικών και βαλίτσας ενεργοποίησης των Ρωσικών Πυρηνικών!

Η καταγωγή του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει περιγραφεί ως ένα μυστήριο που δεν επιβιώνουν στοιχεία για κάθε πρόγονό του με το επώνυμο «Πούτιν», πέρα από τον παππού του Σπυρίδωνα Ιβάνοβιτς. Η αυτοβιογραφία του, ΟΤ Pervogo Litsa (ελληνικά: σε πρώτο πρόσωπο), η οποία βασίζεται σε συνεντεύξεις του Πούτιν, μιλάει για το ταπεινό ξεκίνημα, συμπεριλαμβανομένου των πρώτων χρόνων σε ένα κοινόχρηστο διαμέρισμα, το οποίο μοιράζονται πολλές οικογένειες, στο Λένινγκραντ. Δύο Ρώσοι δημοσιογράφοι εικάζουν σε ένα άρθρο σε εφημερίδα ότι η καταγωγή του Πούτιν θα μπορούσε να συνδέεται με φυλή Πουτγιανίν, μία από τις αρχαιότερες φυλές στην ιστορία της Ρωσίας, με βάση φυσικές ομοιότητες ανθρώπων του 13ου αιώνα, ελλείψει των online πηγών που συνδέονται με το οικογενειακό όνομα του Πούτιν και της ομοιότητας της προφοράς του με το όνομα αυτής της γενιάς.

Τον Ιούνιο του 1991 έγινε Πρόεδρος Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Αγίας Πετρούπολης και το 1994 πρώτος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Μάρτιο του 1997 προήχθη σε αντιπρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου του Προέδρου, ενώ το 1998 ορίστηκε Διοικητής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας, διάδοχος της Επιτροπής της Κρατικής Ασφάλειας. Ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1999, ορίστηκε Πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο Μπορίς Γιέλτσιν και τον Ιανουάριο του 2000, μετά από το ξαφνικό διάγγελμα παραίτησης του Γιέλτσιν, ορίστηκε προσωρινός Πρόεδρος. Το 2000 έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Ρωσικής Δημοκρατίας και εξελέγη Πρόεδρος. Ήταν το ξεκίνημα της θρυλικής πορείας που μετέτρεψε την Ρωσία σε Αυτοκρατορία ξανά.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκλέγεται Πρόεδρος της Ρωσίας. Παραλαμβάνει από τον απερχόμενο Γιέλτσιν και πραγματοποιεί τηλεοπτικό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τους πολίτες





Έκτακτο Παράρτημα

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...