Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Διπλωματικό επεισόδιο στη Σύνοδο της G20! Λυσσασμένα πυρά κατά του Πούτιν.

σχόλιο Γ.Θ : Σε όλη τους την ζωή οι ηγετίσκοι της Δύσης φιλούσαν και προσκυνούσαν ποδιές προκειμένου να αναρριχηθούν και υπηρετήσουν το σύστημα που προετοιμάζει την κυριαρχία του αντιχρίστου. Φιλούσαν ποδιές... μασονικές και συνεχίζουν να τις προσκυνάνε και να τις φοράνε στις κρυφές συνεδριάσεις τους, όπου προσπαθούν να βρουν τρόπους για να απαλλαγούν από το τελευταίο αντινεοταξικό κάστρο που χαλάει τα σχέδιά τους και που ακούει στο όνομα Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν.


Σε πλήρη ρήξη οδηγούνται Ρωσία και Δύση

-Έξαλλος με τους δυτικούς ηγέτες της G20 ο Βλαντιμίρ Πούτιν
-Ο πρωθυπουργός του Καναδά του είπε: Πρέπει να φύγετε από την Ουκρανία 
-"Σταμάτα να κάνεις τον νταή" φέρεται να του είπε και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον 
-Ο όρο του ράγκμπι που χρησιμοποίησε κατά του Πούτιν ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ.



Μπρος ολοταχώς για παγκοσμιοποίηση, χωρίς την Ρωσία, Η.Π.Α. και σύμμαχοι. Στα άκρα οδηγούνται τα πράγματα. Τον πόλεμο νεύρων αναταποδίδει στην Δύση ο Πούτιν που δεν αποχωρεί τελικά από την G20…

Είναι πλέον οφθαλμοφανές. Οι δυτικές χώρες συσπειρώνονται κατά της Ρωσίας, ώστε να προχωρήσουν τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια με την σοβιετικής απόχρωσης πολιτική υψηλής φορολογίας και οικονομικής εξαθλίωσης. Ο Πούτιν καταλαβαίνει πως δεν έχει πλέον νόημα να συζητά με Η.Π.Α. και συμμάχους, οι οποίοι συνεχίζουν με περισσή υποκρισία να κατηγορούν την Ρωσία για την Ουκρανία, όπου οι ίδιοι προκάλεσαν την κρίση, και τον πιέζουν να αποχωρήσει από  την Σύνοδο G20 της Αυστραλίας. Τελικά η πρόωρη αποχώρηση «διαψεύστηκε» με τον Ρώσο Πρόεδρο να αναταποδίδει τον πόλεμο νεύρων στους ηγετίσκους της Δύσης που επιθυμούν να τον… «στριμώξουν».

Ακόμα και η Γερμανία, παρότι προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε Η.Π.Α. και Ρωσία, πιέζεται να συνταχθεί πλήρως με την αμερικανική πολεμική ρητορική κατά της Μόσχας με προφανή στόχο να προχωρήσει η παγκοσμιοποίηση παρά την ρωσική σφήνα, αφού στο Κρεμλίνο αντιτάσσονται στην δημιουργία ενός κέντρου διαχείρισης της παγκόσμιας οικονομίας, προκρίνοντας έναν πολυκεντρικό κόσμο (θυμηθείτε εδώ). Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελ Μέρκελ, συνομίλησε προφανώς για όλα αυτά αρκετή ώρα με τον Πούτιν στην Αυστραλία.

Πλέον όλα θα λυθούν στο πεδίο της γεωστρατηγικής με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η πολιτική της Δύσης θα οδηγήσει, ενδεχόμενα σύντομα, την οικονομία στο κραχ που χρειάζονται οι παγκοσμιοποιητές των πολυεθνικών και των οικονομικών οίκων για να φέρουν και επίσημα την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, την οποία τόσοι «ειδικοί», ανάμεσά τους και πολιτικάντηδες από την Ελλάδα, διατυμπανίζουν. Να επιβληθεί δηλαδή η τάξη μέσω του προβλεπόμενου χάους που θα επακολουθήσει της οικονομικής κατάρρευσης. Απελπισμένοι οι πολίτες από την πολιτειακή ανωμαλία θα ζητούν «σωτήρα». Τότε θα προσφερθεί η λύση της υπερεθνικής αρχής στο πρόβλημα που σκόπιμα διογκώθηκε με την ισοπεδωτική οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται και κάθε λίγο και λιγάκι ακούμε ότι ακολουθήθηκε δήθεν λάθος συνταγή. Τα χρέη κρατών και επιχειρήσεων θα περάσουν σε ένα κέντρο διοίκησης και η παγκόσμια χούντα θα γίνει αναγκαστικά αποδεκτή από την συντριπτική πλειοψηφία. Οι δυτικότροπες χώρες, καθώς και τα ελεγχόμενα από την Δύση κράτη, θα συγχωνευτούν σε ένα παγκόσμιο κράτος. Άλλωστε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων έχει ήδη προαναγγελθεί.

Οι εξελίξεις τρέχουν και το πείραμα της Κύπρου εφαρμοστεί ίσως για όλους: Αλλιώς θα κοιμηθούμε και αλλιώς θα ξυπνήσουμε.

Η Ρωσία βρίσκεται μόνη της εναντίον όλων και υπό σθεναρή πίεση. Πιθανότατα οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης θεωρούν ότι στο τέλος θα ανατραπεί ο Πούτιν και θα ελέγξουν και την ρωσική επικράτεια. Ας το επαναλάβουμε όμως: Ο Ρώσος ηγέτης δεν είναι Καντάφι…

ΠΥΓΜΗ.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...