Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Καντίροφ μίλησε για την επικείμενη έκπληξη για τις για τις ουκρανικές συμμορίες (ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας)

RIA Novosti. Ο ρωσικός στρατός ετοίμασε μια «έκπληξη» για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram.
"Οι μαχητές μας έχουν ετοιμάσει μια ενδιαφέρουσα έκπληξη για τις ουκρανικές συμμορίες, η οποία θα γίνει σύντομα γνωστή. Στο μεταξύ, δεν θα αποκαλύψω τις κάρτες", έγραψε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όλες οι ενέργειες των μαχητών ήταν ξεκάθαρα σχεδιασμένες και δεν υπήρξαν παρεκκλίσεις ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
«Χάρη στο θάρρος, τη γενναιότητα και τον ηρωισμό των μονάδων ισχύος της Τσετσενίας, καθώς και την καθιερωμένη συνεργασία με τις συμμαχικές δυνάμεις, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στη ζώνη ευθύνης μονάδων από την Τσετσενική Δημοκρατία προχωρά με επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι με κοινές προσπάθειες θα φέρουμε το θέμα στην πλήρη ήττα των εχθρικών συμμοριών», πρόσθεσε.Καντίροφ.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο επικεφαλής της Τσετσενίας δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Άνταμ Ντελιμχάνοφ , ο οποίος επέστρεψε στη ζώνη της ειδικής επιχείρησης, ανακοίνωσε επίσης ότι ο ρωσικός στρατός ετοίμαζε κάποιου είδους «μέτρο» κατά των εθνικιστών.

Ο ίδιος ο Καντίροφ προέτρεψε τους Ρώσους να κάνουν υπομονή και «να περιμένουν σπουδαία νέα από την πρώτη γραμμή» από τους μαχητές.

Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία διεξάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση του Ντονμπάς . Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλεσε το καθήκον του «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».

Ο ρωσικός στρατός, μαζί με τις δυνάμεις του DPR και του LPR , απελευθέρωσε πλήρως το έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ και ένα σημαντικό τμήμα του Ντόνετσκ, συμπεριλαμβανομένων των Volnovakha , Mariupol και Svyatogorsk , καθώς και ολόκληρη την περιοχή Kherson , τις περιοχές Azov του Zaporozhye. και μέρος του Χάρκοβο.

ria-ru

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...