Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021

Και δεν τσιμπάμε και δεν μασάμε και συνεχίζουμε ενάντια στην χούντα

...έχουν σκεφτεί ποτέ τι θα γίνει αν ας πούμε το 30% όλων αυτών, που είναι κάποιες δεκάδες χιλιάδες, μόνο οι εκπαιδευτικοί είμαστε 150 χιλιάδες, φύγουν από τις θέσεις τους; Ποιος θα περιθάλψει ασθενείς, ποιος θα μπει στις τάξεις;

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε υγειονομικούς και ως φαίνεται οσονούπω σε εκπαιδευτικούς κτλ. Θα στεναχωρήσω πολύ τους ανθρωποφάγους, αλλά νομικά όλα αυτά που κυκλοφορούν περί άδειας άνευ αποδοχών, απολύσεων, διαθεσιμοτήτων κτλ είναι τρίχες κατσαρές και καταρρίπτονται στα δικαστήρια. Κι αν όχι στα ελληνικά στο ΕΔΔΑ σίγουρα. Μερικοί μπορεί να θέλετε να δείτε τους δημοσίους υπαλλήλους κρεμασμένους ανάποδα στο Σύνταγμα, αλλά δυστυχώς για εσάς ουδείς μπορει να καταδικάσει υγιείς ανθρώπους στην φτώχεια, για να μην κολλήσει μυξούλες κάποιος ή για να συνεχίσει να καπνιζει σαν φουγάρο ο κύριος και η κυρία Κοκοβικου περιμένοντας ο διπλανός τους να σώσει την υγεία τους, για την οποία οι ίδιοι δεν ενδιαφέρονται.

Οσο για τον ιδιωτικό τομέα, όπου οι πιέσεις είναι τεράστιες και πραγματικά λυπάμαι για το πόσους κάφρους έχει αυτή η κοινωνία, τόσα χρόνια πολιτισμού δεν μας έμαθαν τελικά τίποτα, πάλι υπάρχει νομική οδός. 

Η ΚΥΑ για τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους στις δομές ΑΜΕΑ, ηλικιωμένων κτλ αναφέρει ακριβώς ότι όποιος δεν εμβολιάζεται "απέχει από την εργασία του άνευ αποδοχών". Οποιος δεν απέχει δεν μας λέει τι θα γινει. Οποιος πάει να κάνει αποχή μόνος του, θα είναι ηλίθιος, γιατί μπαίνει μόνος του σε αναστολή εργασίας, ενώ υπάρχει ένα ολόκληρο νομικό πλαίσιο που προβλέπει και αποζημιώσεις σε περίπτωση απόλυσης, το οποίο με την εθελοντικη του αποχή δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει. Κοινώς η ΚΥΑ απευθύνεται σε ηλίθιους που θα βάλουν μόνοι τους τον εαυτό τους σε διαθεσιμότητα.

Για τους υγειονομικούς και λοιπό προσωπικό σε μονάδες υγείας, που ήδη έχει υψηλό ποσοστό εμβολιασμών, δεν προβλέπεται τίποτα, γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. 

Τέλος σε όλους αυτούς τους έξυπνους που νομίζουν ότι η αναστολή εργασίας και η απόσυρση εργαζομένων όπως είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι εκπαιδευτικοί είναι κάτι απλό έχουν σκεφτεί ποτέ τι θα γίνει αν ας πούμε το 30% όλων αυτών, που είναι κάποιες δεκάδες χιλιάδες, μόνο οι εκπαιδευτικοί είμαστε 150 χιλιάδες, φύγουν από τις θέσεις τους; Ποιος θα περιθάλψει ασθενείς, ποιος θα μπει στις τάξεις; Η Κούλα του "θα πεθανουμε όλοι", ο κ. Σάκης που εύχεται ψόφους ή η μαντάμ Σουσού που βρίσκει τις διαδηλώσεις μπανάλ; 

Πιστεύουν ότι είναι πολύ εύκολο να γίνουν προσλήψεις για αναπλήρωση; Οτι αυτό δεν είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο; Και μέχρι τοτε ποιος θα φροντίζει ασθενείς και θα διδάσκει τα παιδιά; Ο κανείς; 

Πιστεύουν ότι έχει όλος ο κόσμος όνειρο να δουλεύει σε υγειονομικές μονάδες και να φροντίζει ασθενείς ή να ξεσπιτώνεται να πάει στην κάθε βουνοκορφή και το κάθε ξερονήσι να μάθει στα παιδιά του κόσμου γράμματα για τρεις κι εξήντα και θα μπορέσουν να βρουν ολοι αυτοι το προσωπικό που χρειάζεται άμεσα; 

Ενας ιδιώτης είναι εύκολο να βρει προσωπικό για οίκους ευγηρίας, να έχει εμπιστοσύνη, να υπάρχει μία καλή σχέση με τους ηλικιωμένους, να μην έχει προβλήματα; Γιατί να πρέπει να απολύσει τους εργαζόμενους του με τους οποίους συνεργάζεται μια χαρά;

Το ανεπάγγελτο παρεάκι ηλιθίων ελιτιστών που σχεδιάζει όλες αυτές τις αηδίες, μαζί με τον ανεπάγγελτο Κικίλια, δεν έχει δουλέψει ποτέ για να κατανοήσει τι είναι δουλειά, εργαζόμενος, απόλυση, πρόσληψη, αποτελεσματικότητα, συνεργασία, καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης με τον εργαζόμενο.

Δεν καλώ κανέναν να μην εμβολιαστεί κι ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει. Με ελεύθερη βούληση όμως. Οχι με το μαχαίρι στο λαιμό, με απειλή να ζήσει μέσα στην φτώχεια και με μέτρα εκ του πονηρού. 

Στο πρώτο σχόλιο η ΚΥΑ. Ήδη έχουν βγει πολλοί νομικοί και έχουν τοποθετηθεί επί του θεματος. Ο,τι βγάλουν καταρρίπτεται με χιλιους τρόπους, αλλά ως αδιστακτοι θα γράφουν πάπάτζες στις ΚΥΑ μήπως και φοβηθεί κανείς και πάει να εμβολιαστεί.

Και δεν τσιμπάμε και δεν μασάμε και συνεχίζουμε ενάντια στην χούντα.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_3167.html

3 σχόλια:

  1. Να είσαι ευλογημένη...ο αγώνας.μολις άρχισε....,,ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ....Η..ΤΑΝ...Η..ΕΠΙΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,ΤΙ -ΜΑ Ο,ΤΙ- ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΗΜΩΝ,ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ(ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ)..ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΟΥΝ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΟΣΟ Ο ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;;;(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...