Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Κρίσιμες επισημάνσεις προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας


Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ :Τέλος και η Εκκλησία για τους ανεμβολίαστους - Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί ιερέων: Αυτά θα αποφασίσει αύριο η Ιερά Σύνοδος Με πιστοποιητικό εμβολιασμού η είσοδος στις Εκκλησίες!


Οι Ιεράρχες κάνουν πως δε βλέπουν τις επιβεβαιωμένες κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων που χρησιμοποίησαν τα mRNA εμβόλια.

Οι Ιεράρχες κάνουν ότι δε βλέπουν τα ανελεύθερα και αντισυνταγματικά μέτρα της κυβέρνησης που συμπιέζουν και διχάζουν τους πολίτες.

Οι Ιεράρχες δεν ακούν τις οιμωγές πόνου των καινούριων νεόπτωχων από τα φριχτά μέτρα περιορισμού των δραστηριοτήτων των πολιτών.

Ετοιμάζονται δε να επικυρώσουν τις δαιμονικές αποφάσεις της φασιστικής ελληνόφωνης κυβέρνησης για είσοδο στους ναούς μόνο των εμβολιασμένων!

Είναι πνευματικά νεκροί καθώς και το χνώτο τους ακόμα μυρίζει θάνατο.

Είναι τόσο συσχηματισμένοι στο άνομο και δαιμονιώδες κράτος που η φωνή του Αποστόλου Παύλου(για τον συσχηματισμό) φαντάζει μια φευγαλέα φράση του παρελθόντος!

Η ιστορία, Άγιοι Ιεράρχες, καταγράφει τα αίσχη σας και τα εγκλήματά σας.

Και ξέρετε γιατί εγκληματείτε;
Μέχρι τώρα στην εκκλησιαστική ιστορία γνωρίζαμε κυρίως τους διωγμούς των Χριστιανών μαζί με την επίσημη Εκκλησία.

Τώρα στους διωγμούς η Εκκλησία είναι αρωγός!
Και αυτό γιατί η σιωπή είναι ξεκάθαρη συναίνεση στα τελούμενα που συμβαίνουν καιρό τώρα ,όπως μνημόνια, κατάργηση δικαιοσύνης, πτωχοποίηση του λαού,υποβάθμιση και πουστοποίηση της παιδείας, σκάνδαλα και τόσα άλλα που θα μας αρκούσε και ένας λόγος αντίστασης από εσάς στη φαυλότητα που ζούμε!
Ένας!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...