Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Μια προειδοποίηση από την Κρήτη...

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΒΡΟΝΤΗΣΙΟΥ
η Κρήτη ξεσηκώνεται, η Κρήτη οργανώνεται, η Κρήτη προειδοποιεί

Σήμερα, εδώ στην Ιστορική Μονή Βροντησίου, συγκεντρωθήκαμε εκατοντάδες άνθρωποι από ολόκληρη τη Κρήτη. Άνθρωποι αποφασισμένοι, που μας συνδέουν η ανιδιοτελής αγάπη για το Έθνος μας, για το νησί μας και η ανησυχία - αγωνία για το αύριο των παιδιών μας. Τα κατοχικά χρόνια των μνημονίων, περάσαμε διά πυρός και σίδηρου με τεράστιες απώλειες, σε ανθρώπινες ζωές, εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία, οικονομική αυτοτέλεια, δημόσια και ιδιωτική περιουσία, που όμοιες τους δεν είχαμε ούτε κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Όλες οι κυβερνήσεις την ίδια πολιτική, και όχι μόνο δεν βάζετε ένα φρένο σε αυτό το καταστροφικό και χωρίς λογική κατήφορο, αλλά ετοιμάζεστε για μία ακόμα μεγαλύτερη προδοσία. Παζαρεύετε την Εδαφική μας Ακεραιότητα και θέλετε, κάνοντας το χατίρι των ξένων φίλων σας, να παραχωρήσετε Ελληνικά εδάφη, για τα οποία έχυσαν το αίμα τους ηρωικά οι πρόγονοι μας στο όνομα της Αγίας Τριάδος.

Από εδώ το Βροντήσι, σας λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ! και ένα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Σας στέλνουμε ηχηρό μήνυμα, στην κυβέρνηση και σε όσους συμφωνούν, συνεργάζονται και προωθούν την ίδια ενδοτική - εφιαλτική πολιτική με εσάς, και σας προειδοποιούμε, πως ΔΕΝ σας επιτρέπουμε (δεν έχετε άλλωστε καμία λαϊκή εξουσιοδότηση) να προχωρήσετε στην πράξη της Εσχάτης Προδοσίας, γιατί δεν θα βρεθείτε μόνο απέναντι στον Νόμο που επισύρει την εσχάτη των ποινών, αλλά κυρίως, θα βρεθείτε απέναντι στην ΟΡΓΗ του ΛΑΟΥ που δεν ανέχεται πια την ξενοδουλεία σας και την καταπάτηση της αξιοπρέπειας και της ύπαρξης του.

Η Εδαφική μας Ακεραιότητα είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!

Έχουμε Εθνική Κυριαρχία δεν είμαστε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ κανενός!

Τέλος στην οργανωμένη ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ του φασίστα ερντογάν!

Αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Κάτω τα χέρια από τη Δημόσια και την Ιδιωτική περιουσία!

πρώτα ο ΈΛΛΗΝΑΣ, πρώτα η ΕΛΛΑΔΑ, πρώτα το ΈΘΝΟΣ μας!

Η Συνέλευση του Βροντησίου




Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...