Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Αυτός είναι ηγέτης - Στη βροχή αποτίει φόρο τιμής στους νεκρούς - Τα δικά μας τα μαμόθρεφτα δεν ξέρουν τι είναι προσοχή και μισούν τους ήρωες της Πατρίδας

Ήρωας πασών των Ρωσιών

Ο Πούτιν, υπό καταρρακτώδη βροχή, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου και μάλιστα σε μία εντυπωσιακή επίδειξη πειθαρχίας έμεινε ακίνητος για κάμποση ώρα

Φόρο τιμής στους νεκρούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου απέτισε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στη Ρωσία.
Ο Πούτιν, υπό καταρρακτώδη βροχή, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου και μάλιστα σε μία εντυπωσιακή επίδειξη πειθαρχίας έμεινε ακίνητος για κάμποση ώρα.

Η χτεσινή «Ημέρα Μνήμης και Πένθους'» έχει καθιερωθεί επίσημα ως η ημέρα έναρξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (ή Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου όπως είναι γνωστός στη Ρωσία) του 1941-1945.
Στην τελετή που έλαβε χώρα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατέθεσε στεφάνι ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, ενώ παρέστησαν μέλη της ρωσικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Ρωσικής Δούμας όπως και οργανώσεων Βετεράνων πολέμου.

Πρώτο Θέμα

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...