Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Aναμέτρηση Ρωσίας και Ισραήλ με κόλαση βομβαρδισμών στο Γκολάν – Στον αέρα F-15, F-16 VS Su-34 και Su-35

Toυ Κώστα Κομποθέκρα

Τρομερό σκηνικό διαδραματίζεται εδώ και λίγες ώρες στη Νότια Συρία και στο Γκολάν καθώς υπάρχει κόλαση βομβαρδισμών μεταξύ Ρωσίας και Ισραήλ!

Ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές τρομοκράτες στην περιοχή βοηθώντας τον συριακό Στρατό ενώ οι ισραηλινοί τον…συριακό Στρατό!

Από μια σπίθα ή αλλιώς έναν λάθος υπολογισμό μπορεί να έρθει το μοιραίο…

Στον αέρα και με ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους βρίσκονται ισραηλινά F-15 και F-16 με ρωσικά Su-34, Su-35 ενώ κατά μήκος της μεθορίου με το Ιράκ επιχειρούν και ρωσικά ελικόπτερα

Η Ρωσική Αεροπορία προχώρησε σε βομβαρδισμούς κατά θέσεων των τρομοκρατών στην πόλη Quneitra στο Golan με τουλάχιστον τρεις νεκρούς.

Η Ισραηλινή Αεροπορία ξεκίνησε βομβαρδισμούς στο Golan στην περιοχή της Al-Quneitra, έχοντας στόχο τον συριακό Στρατό που προχωρούσαν προς Al-Samdaniyah Al-Sharqiyah.

Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν τις μονάδες προέλασης στην περιοχή ώστε να ανακοπεί η μαζική αντεπίθεση των τελευταίων ωρών.

Σύμφωνα με ισραηλινές πληροφορίες ο συνταγματάρχης Tareq Hamoud, επικεφαλής της διεύθυνσης κατασκοπείας της Συρίας σκοτώθηκε στην ίδια περιοχή .

Ο αξιωματικός αυτός είχε αναπτυχθεί στην περιοχή κατόπιν διαταγής του Μ.Ασαντ. Ηταν ο πλέον έμπιστος φίλος του.

Ο συριακός Στρατός είχε καταφέρει να ανακαταλάβει όλα όσα είχε χάσει από τους τρομοκράτες τζιχαντιστές τις τελευταίες πέντε ημέρες και προχωρούσε βαθιά στην περιοχή Al-Hamidiyah.

Είναι πλέον πολύ κοντά στο να διώξει τους τρομοκράτες της Αλ -Κάιντα μια για πάντα από την περιοχή.











Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...