Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Νεοταξικές (και αμερικάνικες) κοροϊδίες

Το δούλεμα της Νέας Τάξης απέναντι στα πρόβατα-καταναλωτές δεν έχει όριο.
Στο λήμμα «Βαλκάνια» της βικιπαίδειας διαβάζω:


«Υπάρχουν, επίσης, μικρά αποθέματα πετρελαίου στην Σερβία την Αλβανία, την Κροατία και την Ελλάδα (Αιγαίο). Το φυσικό αέριο κατά το πλείστον εισάγεται ελλείψει εντοπίων ικανοποιητικών αποθεμάτων».
Μετά στο λήμμα «Αλβανία», πάλι της βικιπαίδειας, διαβάζω έκπληκτος:
«Η Αλβανία έχει μεγάλα όμως λίγο αξιοποιημένα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου. Πετρολόγοι υπολογίζουν ότι τα κοιτάσματα του φυσικού αερίου περιέχουν 3.014 δισ. κυβικά μέτρα και τα κοιτάσματα του πετρελαίου 2.987 δισεκατομμύρια βαρέλια».
Υποθέτω ότι αν ψάξετε θα βρείτε και άλλα τέτοια «κατά λάθος αλληλοκαρφώματα» στα κείμενα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Η Νέα Τάξη έχει πολλή δουλειά να κάνει και δεν μπορεί να ελέγχει 100% τις κυκλοφορούσες ειδήσεις.
Και με κάτι τέτοια μαργαριτάρια μπορείτε να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα «γεωπολιτικής». Για παράδειγμα:
1) Το παραπάνω «κάρφωμα» εξηγεί γιατί κατά την σύσταση της Γιουγκοσλαβίας έμεινε «ανεξάρτητο κράτος η Αλβανία. Έτσι η Γιουγκοσλαβία στερήθηκε από μία πετρελαιοπαραγωγό περιοχή, η οποία ίσως να της έδινε δύναμη, πλούτο και ανεξαρτησία από την ΕΣΣΔ.
2) Το παραπάνω «κάρφωμα» (εν όψει του νέου μοιράσματος εδαφών και πλουτοπαραγωγών περιοχών) μπορεί να δικαιολογήσει στο έπακρον την ξαφνική πρεμούρα των Αμερικανών για την Μεγάλη Αλβανία των ηλιθίων γειτόνων μας.
Διότι μία νεοσύστατη «μεγάλη» Αλβανία, ειδικά μετά από μερικές συρράξεις θα χρειάζεται ανοικοδόμηση και πολλά, πολλά μα πάρα πολλά όπλα.
Και τα δυό χρειάζονται χρήμα.
Και το μόνο χρήμα που έχουν οι φτωχομπινέδες γείτονες είναι το πετρέλαιο που θα πάρουν κοψοχρονιά οι αμερικάνικες εταιρείες.
Μόλις τελειώσετε με το αποψινό εκπληκτικό, ανατρεπτικό κλπ-κλπ επεισόδιο του Σαρβάιβορ σκεφτείτε λίγο το θέμα.
Εκτός των άλλων ίσως αναρωτηθείτε πως στα κομμάτια ξέρουν για τα κοιτάσματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. Λέτε να έχουν μεθόδους ΚΡΥΦΕΣ από τα πρόβατα-καταναλωτές κινέζικων προϊόντων;


https://aienaristeyein.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...