Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Μισθό δεν θα έχει αυτός που γνώριζε το νικηφόρο αποτέλεσμα μιας μάχης...

...αλλά αυτός που αγωνίστηκε για να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα αυτό.

σχόλιο Γ.Θ : Διαβάστε το και κάντε το σημαία. Σημαία που σπρώχνει στην πρώτη γραμμή του αόρατου πολέμου και μας οδηγεί στις ακτές του Ποθούμενου!


Γεώργιος G.B  
Ο
σκοπός των προφητειών είναι να γίνουμε σωστοί χριστιανοί, να έλθουμε σε μετάνοια, να αποκτήσουμε ζωντανή σχέση με το Χριστό. Να προσευχόμαστε θερμά, να προετοιμαστούμε για τα επερχόμενα διότι θα είναι πολυ σκληρά και διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να τα αντέξουμε.
Μπορεί να γνωρίζουμε σε γενικές γραμμές πολλά μελλούμενα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε απαθεις, σαν τους τηλεθεατές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Πρέπει να είμαστε ενεργοί στρατιώτες.

Και ποιός είναι ο ενεργός και ετοιμοπόλεμος στατιώτης ; Είναι ο προσευχόμενος χριστιανός. Ο βιωματικός χριστιανός. Αυτός που βλέπωντας καθημερινά τη μάχη του καλού με το κακό δεν αδιαφορεί , αλλά μπαίνει στο μέτωπο. Κάνει το πόνο των συνανθρώπων του, δικό του πόνο, και θερμά παρακαλεί το Θεό. Είναι ο ασυρματιστής που ενεργοποιεί τις Θείες Δυνάμεις. Δεν πρέπει λοιπον, ποτέ να ξεχνάμε το μεγάλο αξίωμα.

ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ.

ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ

Αυτή ακριβώς τη κλήση έχουμε ως χριστιανοί. Να συστρατευτούμε στο σχέδιο του Θεού με όπλο τη προσευχή και την καθημερινή προσπάθεια για μετάνοια.

Μισθό δεν θα έχει αυτός που γνώριζε το νικηφόρο αποτέλεσμα μιας μάχης, αλλά αυτός που αγωνίστηκε για να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα αυτό. Γεώργιος G.B 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...