Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Δημοσκόπηση ανατροπής! Κατρακυλά η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ στη συνείδηση Ευρωπαίων και Ελλήνων

σχόλιο Γ.Θ : Όταν οι ραγιάδες θα δουν την στάση των ευρωπαίων μετά την τουρκική εισβολή στο Αιγαίο και την κατάληψη των νησιών για τα οποία μίλησε ο αγαπημένος μας Γέροντας, τότε πιστεύω ότι θα καταλάβουν καλά το τι εστί ευρωπαϊκή ένωση...
 
Θεόδωρος Κατσανέβας

Κατρακυλά η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ στη συνείδηση Ευρωπαίων και Ελλήνων. Σε πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση της έγκυρης εταιρείας ORB international μεταξύ 14 χωρών, φαίνεται καθαρά ότι πέραν της πλειοψηφίας που απορρίπτει την Ευρώπη της λιτότητας και της νέας Γερμανικής φεουδαρχίας, το ποσοστό αυτό αυξάνεται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο.Στην Ελλάδα το 44% επιλέγει «εθνικό νόμισμα», τουτέστιν έξοδο από την ΕΕ, έναντι του 43% που επιλέγει την παραμονή στη ζώνη του ευρώ.


Τα αποτελέσματα για την Ελλάδα δείχνουν επίσης ότι η περίοδος της ανοχής και της αναμονής τελειώνει για την κυβέρνηση. Έχει ταχθεί χωρίς καμία αμφιβολία με τα συμφέροντα των «μένουμε Ευρώπη», αλλά φαίνεται ότι θα πληρώσει ακριβά τη σύγκρουση με την κοινωνία που μένει Ελλάδα.
Στη γειτονική Ιταλία το ποσοστό της κοινωνίας που επιλέγει αποχώρηση από την ΕΕ μετρήθηκε στο 42% των Ιταλών πολιτών να τάσσονται κατά της ΕΕ, όταν ένα χρόνο νωρίτερα το ποσοστό αυτό βρίσκονταν στο 25%.Στη Βρετανία τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Το 54% επιλέγει την έξοδο, έναντι 43%.

Η Γερμανοποίση της Ευρώπης τελειώνει στη συνείδηση των λαών της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Οι εξελίξεις αδιαμφισβήτητα επιταχύνονται. 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...