Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Το σχέδιο γερμανικών και τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με την ονομασία «Sherpa» περιλαμβάνει και την Ελλάδα

Η Γερμανία και η Τουρκία έχουν δημιουργήσει ένα νέο μηχανισμό για τον ¨κοινό αγώνα» τους κατά της τρομοκρατίας,
καθώς οι δύο κυβερνήσεις ευρίσκονται σε πλήρη συντονισμό σε ότι αφορά τα  υπουργεία Εσωτερικών και άμυνας , αναφέρουν τουρκικά και ξένα δημοσιεύματα  .
Η απόφαση για τον διορισμό  συνδέσμων των δύο χωρών έγινε από τον Υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ και τον Τούρκο ομόλογό του, Efkan Αla .
Οι  δύο άνδρες συναντήθηκαν κατά την διάρκεια του πρώτου τουρκικό-γερμανικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στις 22 Ιανουαρίου. Στο συμβούλιο αυτό  προέδρευσε από κοινού η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου .
«Το πρώτο διακυβερνητικό συμβούλιο είχε πραγματικά μεγάλη επιτυχία. Κατά την γνώμη μου, το πιο σημαντικό απ “όλα, είναι η νέα δυναμική  που έχει δοθεί στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μετά την συνάντηση αυτή », είπε ο Γερμανός Πρεσβευτής Martin Erdmann στην Τουρκία  δίνοντας συνέντευξη στην Hürriyet Daily News.
Επίσης  οι μυστικές υπηρεσίες των δύο χωρών ευρίσκονται σε πολύ στενή συνεργασία  εδώ και μεγάλο διάστημα, λόγω της παρουσίας Γερμανικών ενόπλων δυνάμεων στην Τουρκία, οι οποίες συμμετέχουν στον πόλεμο κατά του ISIS.
Μπορούμε να φανταστούμε περίπου ως Έλληνες τι συζητήθηκε από την Γερμανίδα καγκελάριο και τον Τούρκο πρωθυπουργό, σε σχέση με την χώρα μας και τι ακριβώς αποφάσεις ελήφθησαν.
Άλλωστε χρονολογικά αμέσως μετά ξεκίνησε το αφόρητο «πρεσάρισμα» στην  ελληνική κυβέρνηση να δεχθεί τις περιβόητες κοινές περιπολίες  ( Τουρκικού και ελληνικού πολεμικού ναυτικού), στο Αιγαίο πέλαγος.
Το θράσος των εκβιασμών που εκπορεύεται φυσικά από το Βερολίνο, μεταφράστηκε σε δήθεν πρόταση Βέλγου Υπουργού για την δημιουργία υπερκέντρου  400.000 προσφύγων στην Αθήνα.
Είναι γνωστό ότι καμία κυβέρνηση στον πλανήτη δεν θα δεχόταν ένα τέτοιο παρανοϊκό σχέδιο μετεγκατάστασης τόσων χιλιάδων μεταναστών .
Το διακύβευμα είναι να «πειστεί» η ελληνική κοινή γνώμη να ικανοποιήσει το «βρώμικο» τουρκικό σχέδιο, το οποίο αποσκοπεί στην «άλωση» των ελληνικών  κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο.
Μάλιστα εμφανίσθηκαν ακόμη και εγχώρια ΜΜΕ  τα οποία  «σιγοντάρουν» μια νέα  εθνική προδοσία , γιατί τέτοια θα είναι , εάν  υπάρξει  έστω και ένας Έλληνας αξιωματούχος  ο οποίος θα προσυπογράψει την παράδοση του Αιγαίου στους νέο-οθωμανούς.
Με πρόσχημα τον πόλεμο κατά του ISIL , Γερμανία και Τουρκία συμφώνησαν σιωπηρώς και για την σφαγή που διεξάγει ο τουρκικός στρατός στους Κούρδους, χωρίς ίχνος ντροπής . Μάλιστα  και οι δύο χώρες «βάφτισαν» το ΡΚΚ τρομοκρατική οργάνωση και » «καθάρισαν» και με την «συνείδηση» τους .
Επίσης από την πλευρά τους επίσης οι Γερμανοί διεμήνυσαν στην Τουρκία ότι δεν υπάρχει  φαινόμενο  «ισλαμοφοβίας» στην Γερμανία, σύμφωνα με  τον  Γερμανό διπλωμάτη, ο οποίος  δήλωσε ότι οι δραστηριότητες ορισμένων ακροδεξιών ομάδων δεν αντανακλούν  στο γενικότερο περιβάλλον σε ολόκληρη την χώρα.
«Ρίξτε μια ματιά στην  Γερμανία, να δείτε πόσες εκατοντάδες τζαμιά υπάρχουν ; Ρίξτε μια ματιά, πόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι είναι σε θέση να εκτελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα  χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα εμπόδιο; » είπε ο Γερμανός Πρέσβης Erdmann.
«Αν κάποιες ακροδεξιές εξτρεμιστικές οργανώσεις, όπως η οργάνωση «Pegida», διαδηλώνουν σε μία μόνο πόλη, στην Δρέσδη,  αυτό δεν γενικεύεται  για το σύνολο της Γερμανίας», κατέληξε ο ίδιος .
Προφανώς ούτε και  ο ίδιος γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται στην χώρα του την Γερμανία, ( ζει στην Τουρκία) και πόσο ταχύτατα αναπτύσσονται οι νεοναζί , οι οποίοι  οσονούπω θα πολλαπλασιαστούν σε εκατομμύρια μετά τα « καθημερινά εγκλήματα» που διαπράττουν οι «μετανάστες» στην χώρα του.
Η ουσία σύμφωνα με άρθρο από την ιστοσελίδας μας  pentapostagma.gr, και άρθρο με τίτλο: Σύγκρουση της «μουσουλμανικής» Τουρκίας με την «ορθόδοξη» Ρωσία στα Βαλκάνια, είναι ότι  τα σχέδια των Τούρκων , οι οποίοι με τις «ευλογίες» του Βατικανού ,  των ΗΠΑ , και φυσικά των Γερμανών ,  «επιστρέφουν» στα Βαλκάνια για να αποτελέσουν  «ανάχωμα» στην  ρωσική επιρροή, ειδικά το τελευταίο διάστημα  .
Η αποχώρηση /απόσυρση των Αμερικανών από την περιοχή μας , «βαφτίζει» ( κατά τις ΗΠΑ) την Τουρκία ως τον « χωροφύλακα» των Βαλκανίων. Μία τέτοια εξέλιξη άλλωστε  θα βοηθούσε τα μέγιστα την Γερμανία στα δικά της γεωπολιτικά σχέδια.
Αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα , αιφνιδιαστικά  όλα αλλάζουν .   Η Ρωσία για το δικό της συμφέρον « κατέβηκε» στην ίδια περιοχή και ανατρέπει όλα τα σχέδια και τα πλάνα , Γερμανών, Βατικανού, Τουρκίας και ΗΠΑ .
Το σχέδιο «Sherpa» θα νικηθεί  από το  σχέδιο  «ορθοδοξία» , το  οποίο  θα αφανίσει , θα διώξει και θα εξουδετερώσει όλους τους παρείσακτους εισβολείς  από ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, την οποία κατείχαν παράνομα τόσα πολλά χρόνια.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...