Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΠΗΡΑΝ «ΦΩΤΙΑ» ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΑ. ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ «ΦΩΤΙΕΣ»!

foto
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για πρώτη φορά, όπως μεταδίδουν με μεγάλη έμφαση τα τουρκικά ΜΜΕ,
οι Ρώσοι άρχισαν από την ανατολική Μεσόγειο να βομβαρδίζουν την Συρία και μάλιστα περιοχές που βρίσκονται ακριβώς πάνω στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας.
Σύμφωνα με τις έκτακτες ειδήσεις του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων DHA, χτες οι Ρώσοι από τα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Ανατολικής Μεσογείου για πρώτη φορά βομβάρδιζαν περιοχές των ισλαμιστών στην Συρία προκαλώντας μεγάλες ζημιές στις γραμμές τους και πολλούς νεκρούς.
Όπως αναφέρεται, οι ρωσικές βόμβες έπληξαν στόχους των αντίπαλων του συριακού καθεστώτος στην περιοχή İdlid και στην πόλη Salkın Kasabası.
Αλλά εκείνο που θορύβησε έντονα την τουρκική πλευρά, είναι ότι οι ρωσικές βόμβες που έπεφταν από την πλευρά της θάλασσας σαν βροχή, έπληξαν την περιοχή που βρίσκεται ακριβώς στην συνοριακή γραμμή Τουρκίας Συρίας προκαλώντας πανικό στους Τούρκους κατοίκους της περιοχής που έσπευσαν να απομακρυνθούν από τις βομβαρδιζόμενες περιοχές από τους Ρώσους.
Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι για πρώτη φορά τα ρωσικά πολεμικά πλοία του στόλου της ανατολικής Μεσογείου άρχισαν να μετέχουν ενεργά στο πόλεμο της Συρίας με τις ρωσικές ρουκέτες που έπληξαν μια μεγάλη σε έκταση περιοχή, στέλνοντας και «ειδικά» μηνύματα στην Άγκυρα.
Η ρωσική Αρκούδα δείχνει όλο και πιο έντονα τα δόντια της στους Τούρκους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...