Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αμερικανός καθηγητής: Η Ρωσία έχει περισσότερα πυρηνικά όπλα από εμάς - Μην παίζετε μαζί της

Ως γνωστόν η Ουάσινγκτον δαιμονοποιεί στους πολίτες των Η.Π.Α. τους ηγέτες που στέκονται εμπόδιο στα παγκοσμιοποιητικά σχέδια δημιουργίας ενός κέντρου αποφάσεων που θα διαχειρίζεται τον πλούτο και τις τύχες του πλανήτη. Ωστόσο σε ό,τι αφορά τον Πούτιν, ο Αμερικανός καθηγητής ψυχολογίας, John Ivens, συμβουλεύει τις Η.Π.Α. να μην παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την πυρηνική υπερδύναμη που λέγεται Ρωσία.

Ο Ivens τονίζει στους Αμερικανούς ψηφοφόρους πως στις επερχόμενες εκλογές δεν ψηφίζουν για Πρόεδρο της Ρωσίας. Αυτό εναπόκειται στους Ρώσους πολίτες, προσθέτει, οι οποίοι ζουν στην μεγαλύτερη περιοχή του πλανήτη και κατέχουν πολύ μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων σε σύγκριση με εμάς.

«Η ρωσική ιστορία αρχίζει πολύ πιο παλιά από την αμερικανική, όταν ο Κολόμβος ήρθε σε επαφή με τους ιθαγενείς. Οι Ρώσοι είναι άρτια μορφωμένοι και μιλούν περισσότερες γλώσσες απ΄ ότι οι Αμερικανοί» υπογραμμίζει ο καθηγητής.

Ωστόσο οι περισσότεροι Αμερικανοί υποψήφιοι με μπροστάρη την Χίλαρι Κλίντον παίζουν με την φωτιά, προκαλώντας την οργή του Κρεμλίνου. Η φανατική παγκοσμιοποιήτρια Χίλαρι δεν διστάζει πολλές φορές να ανεβάσει τους τόνους απέναντι στην Μόσχα, αγνοώντας τους διηπειρωτικούς πυραύλους που μπορούν να μετατρέψουν τις Η.Π.Α. σε «ραδιενεργό στάχτη», δήλωση που ανήκει στην ρωσική δημόσια τηλεόραση.

Ο καθηγητής στην απόγνωσή του επικαλείται τον Χένρι Κίσσινγκερ, άτομο με το οποίο διαπραγματεύεται ο Πούτιν, όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας. Όπως σημειώνει «ο Κίσσινγκερ, παρά την κακή φήμη του, είναι επιτυχημένος διαπραγματευτής. Έχει συμβουλεύσει πρόσφατα ότι οι δαιμονοποιήσεις ηγετών προμηνύουν αποτυχία στην εξωτερική πολιτική».

Μήπως εκεί στην Ουάσινγκτον να ακούσουν τον Κίσσινγκερ;

prisonplanet.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...