Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Αιφνιδιαστική πρόβα πυρηνικού "Αρμαγεδδώνα" από την Ρωσία: Κινητοποίησε 10 Συντάγματα διηπειρωτικών πυραύλων ισχύος 2.000 MT! (vid)

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ!

Δέκα Συντάγματα με διηπειρωτικά αυτοκινούμενα πυραυλικά συστήματα "Topol", "Topol-M" και "Υars" κινητοποίησε αιφνιδιαστικά πριν λίγο η Ρωσία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας, στρατηγό Igor Konashenkov.

"Δέκα πυραυλικά Συντάγματα αποτελούμενα από "Topol", "Topol-M, "Yars" ξεκίνησαν αιφνιδιαστικά ασκήσεις ετοιμότητας μετασταθεύμοντας σε διαφορετικά σημεία σε επτά ρωσικές περιφέρειες αι συγκεκριμένα στις Ivanovo, Novosibirsk, Sverdlovsk, Kirov, Irkutsk, Altai Territory, Mari El".
Υπολογίζεται ότι τα βλήματα των συγκεκριμένων μονάδων αυτά συγκεντρώνουν ισχύ 2.000 μεγατόνων ικανών να καταστρώψουν ολόκληρο τον πλανήτη έξι φορές!
Η τεράστια αιφνιδιαστική άσκηση αποσκοπεί στο να τεστάρει τις δυνατότητες επιβίωσης των αυτοκινούμενων συστημάτων απέναντι σε ειδικά εκπαιδευμένες μονάδες ειδικών δυνάμεων των αντιπάλων που θα είχαν ως αποστολή την εξουδετέρωση των αυτοκινούμενων εκτοξευτών
Σύμφωνα με τις οδηγίες του ρωσικού ΥΠ.ΑΜ, ειδικές ομάδες αποτροπής δολιοφθοράς θα ανιχνεύουν, θα εντοπίζουν, θα μπλοκάρουν, θα καταστρέφουν τις εχθρικές ειδικές δυνάμεις.
Οι στρατιώτες ξεκινούν ασκήσεις αποτροπής επίγειων και εναέριων απειλών και απόκρουση των επιθέσεων με συμβατικά ρουκετοβόλα συστήματα.
Τα κινητά οχήματα με τους διηπειρωτικούς πυραύλους αλλάζουν τομέα ευθύνης, κινούμενα προς «άγνωστους» τομείς, εξετάζοντας την λειτουργία μηχανολογικού εξοπλισμού, τα συστήματα παραλαγής και τις τεχνικές προστασίας και άμυνας στις νέες θέσεις και εν τέλει εκτοξεύουν τους διηπειρωτικούς πυραύλους.
Σκοπός σύμφωνα με τους Ρώσους ανωτάτους αξιωματικούς, είναι παραπλάνηση των αμερικανικών δορυφόρων και άλλων συστημάτων που «παρακολουθούν» την αχανή ρωσική επικράτεια, σε συνδυασμό με τον έλεγχο ετοιμότητας του προσωπικού και των πυραύλων κάτω από ρεαλιστικές συνθήκες μάχης.
Τα κινητά πυραυλικά συστήματα συνοδεύουν ΤΟΜΑ και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο είναι υπεύθυνο για την αποτροπή επιθέσεων  από σαμποτέρ.
Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, το 2016, οι στρατηγικές δυνάμεις διηπειρωτικών πυραύλων  θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 100 στρατιωτικές ασκήσεις, τακτικές και εξειδικευμένες, στο πλαίσιο της  πρακτικής των αιφνιδιαστικών ελέγχων ετοιμότητας από το γενικό επιτελείο.
Intercontinental strategic missile complexes "Topol-M"



http://www.triklopodia.gr/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...