Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ!!! ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

Τα στοιχεία, που παρουσίασε το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δείχνουν ότι οι Ουκρανοί μετακίνησαν συστοιχίες αντιαεροπορικών συστημάτων κοντά σε περιοχή που ελέγχουν ρωσόφωνοι, προφανέστατα για να τους ενοχοποιήσουν και εν συνεχεία τα απέσυραν.

Τα στοιχεία αυτά τα έχουν στη διάθεση τους και οι ΗΠΑ, αφού δορυφόρος κατέγραψε τα πάντα, αλλά αρνούνται να παραδεχθούν κάτι τέτοιο, αφού το αντίθετο ακριβώς εξυπηρετεί τα σχέδια τους....Υπάρχουν επίσης στοιχεία, που αποδεικνύουν πώς σταδιακά, από τις 15 Ιουλίου και έως τις 17 Ιουλίου τα ραντάρ Kupol-M1 9S18, τα οποία αποτελούν μέρος του πυραυλικού συστήματος BUK-M1 είχαν αυξήσει τη δραστηριότητα τους, η οποία, όλος τυχαίως, σχεδόν αμέσως μετά την κατάρριψη του Boeing έπαψε.
 

Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου υπήρχαν 7 ραντάρ που λειτουργούσαν στην περιοχή, κοντά στο σημείο της κατάρριψης του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών, στις 16 Ιουλίου 8 ραντάρ και στις 17 Ιουλίου συνολικά 9 ραντάρ του συστήματος BUK-M1 «σάρωναν» τον εναέριο χώρο.
 

Προφανώς για να έχουν οι Ουκρανοί ακριβή εικόνα πότε ο… στόχος, στην προκειμένη το αεροσκάφος με τους 298 αθώους επιβαίνοντες θα μπει στην εμβέλεια των αντιαεροπορικών συστημάτων και από ποια συστοιχία θα χτυπηθεί.
Την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 18 Ιουλίου, τα ραντάρ των ουκρανικών BUK-M1 έπαψαν να λειτουργούν. Παρέμειναν ενεργά μόνο 2 ή το πολύ 3 για… ξεκάρφωμα. Δυστυχώς όμως για την κυβέρνηση του Κιέβου, όλα αυτά έχουν καταγραφεί, όπως και η μετακίνηση των συστοιχιών σε περιοχή κοντά σε αυτές που ελέγχουν οι ρωσόφωνοι.
 

Βάσει των στοιχείων του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, οι εκτοξευτές των BUK-M1 του Ουκρανικού Στρατού εντός της ίδιας ημέρας έχουν μετακινηθεί από το Ντόνετσκ στο Zaroschinskoe. Κι αυτό για να ενοχοποιηθούν οι δυνάμεις αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας και να τους καταλογιστεί ότι ευθύνονται για την κατάρριψη του μοιραίου Boeing.
 

Η επιχείρηση πάντως αυτή της κυβέρνησης του Κιέβου έχει εξ αρχής πέσει στο κενό, αφού ακόμη και Ουκρανοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει πώς οι ρωσόφωνοι δεν είχαν και δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσουν BUK-M1.
 

Αποδεικνύεται λοιπόν, βάσει των στοιχείων του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας, πώς πρόκειται για ένα στημένο προσχεδιασμένο έγκλημα από την κυβέρνηση του Κιέβου με θύματα 298 αθώους ανθρώπους.
 

Στις εικόνες που ακολουθούν φαίνεται η μετακίνηση αντιαεροπορικών συστημάτων Buk του ουκρανικού Στρατού περίπου 8 χλμ. βορειοδυτικά του Λουγκάνσκ. Εκτιμάται πώς στην επιχείρηση έχουν εμπλακεί και ουκρανικά μαχητικά, τα οποία είτε χρησιμοποιήθηκαν για να "καταδειχθεί" ο στόχος είτε ώς... "δόλωμα" προκειμένου να υπάρξει, εν συνεχεία, η εκτόξευση πυραύλου.



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...