Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μέντιουμ της κακιάς ώρας... Δεν μπορούν να μαντέψουν το όνομα μας!

σχόλιο Γ.Θ : Αυτό που δεν αναφέρει το παρόν άρθρο ενώ θα έπρεπε, είναι ότι υπάρχουν και μέντιουμ που αποκαλύπτουν αλήθειες. Ενδεχομένως ούτε τα ίδια αυτά μέντιουμ να μην γνωρίζουν ότι η "σοφία" τους προέρχεται από τους δαίμονες, οι οποίοι μας παρακολουθούν και μας γνωρίζουν.

Ένα μέντιουμ μπορεί άραγε να μαντέψει το όνομα εκείνου που τον καλεί;

Μάταια προσπαθήσαμε να βρούμε ένα μέντιουμ από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που να μπορει να μαντέψει το όνομα μας αλλά και το όνομα της ερωμένης του υποτιθέμενου άντρα μας. Ενδεικτικά πρέπει να σας αναφέρουμε πως η Μίλβα, μέντιουμ βραβευμένο σε Αμερική και Ευρώπη μας έκλεισε ραντεβού γιατί από το τηλέφωνο ήταν δύσκολο να κάνει διάγνωση, και για ένα πακέτο full extra (ταρώ, καθοδήγηση με την μαγεία των Ρούνων και όχι ρούχων και άνοιγμα τύχης 100%) μας ζήτησε μόνο 70 ευρώ!

Η Miss "πρόβλεψη" της χρονιάς, όνομα δεν θα πούμε, πίστεψε πως μας στέλνει η πελάτισσα της, η κυρία τάδε και μόνο χαιρετίσματα δεν μας είπε να της δώσουμε...

Για το τέλος αφήσαμε τον ένα, τον μοναδικό, τον ανυπέρβλητο μάντη,  ο οποίος πριν καν του πούμε το πρόβλημα μας μας είπε ότι μπορεί να το λύσει αν του στείλουμε με το ταχυδρομείο την φωτογραφία μας !

Η μεγάλη απάτη βέβαια είναι ότι όλα αυτά τα μεγάλα μέντιουμ που διατυμπανίζουν πως μπορούν να κάνουν τηλεφωνικές προβλέψεις πασχίζουν να μας κλείσουν ραντεβού και να πάρουν την ταρίφα!


http://www.newsnowgr.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...