Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Πληροφορίες για εκτεταμένη επιστράτευση σε Ρώσικες περιφέρειες (level 4).

σχόλιο Γ.Θ : Ετοιμάζεται η αντίχριστη αυτοκρατορία για την τελική εφαρμογή του σχεδίου της κατά της Ρωσίας. Τα ισλαμικά ανθρωποειδή της αμερικής στον Καύκασο περιμένουν απλά την εντολή.

Πολύ ανησυχητικές οι εξελίξεις στο Ουκρανικό μέτωπο , καθώς πληροφορίες μας, δείχνουν μια πολύ έντονη κινητικότητα από την Ρώσικη πλευρά.


Σύμφωνα με έρευνα του IISCA και πληροφορίες από τρίτες πηγές ( υπό διαδικασία διασταύρωσης αυτή την στιγμή ), στην περιοχή Khankala στην Τσετσενία,  όπου υπάρχει Ρώσικη στρατιωτική βάση, από την περασμένη Παρασκευή φορτώνεται βαρύς στρατιωτικός εξοπλισμός σε τραίνα με κατεύθυνση τα Ουκρανικά σύνορα.

Πρόσθετα αυτών υπάρχει μια υπερσυγκέντρωση ανθρώπων του Ρώσου Kadyrov  που φέρεται ο ίδιος να είναι αρχηγός οικογένειας εγκληματικής οργάνωσης κατά τις μυστικές υπηρεσίες. Η συγκέντρωση αυτών γίνεται , όπως αναφέρουν οι πληροφορίες , στην περιοχή Cossackia Rostov, από όπου την τελευταία φορά , φαίνεται να είχαν φύγει και άλλοι που συμμετέχουν σήμερα σε ενέργειες σε Ουκρανικό έδαφος (σ.σ. σύμφωνα πάντα με πληροφορήσεις υπηρεσιών εκτός Ρωσίας).

Ενδιαφέρον επίσης έχει η αυξημένη κινητικότητα και στην περιοχή του χωριού Jalka και της πόλης Benoi, που θεωρούνται βάσεις των Kadyrov και Demilkhanov (δεξί χέρι του πρώτου) με αυξημένες περιπολίες στα σύνορα και μεγάλη συγκέντρωση στρατεύματος εκεί.

Οι αναφορές που έχουμε , μιλάνε για μια γενικότερη κινητοποίηση στον Καύκασο που πολλοί ερμηνεύουν είτε ως μια πιθανή αναμονή εκκίνηση εσωτερικών ταραχών με Ισλαμικό χαρακτήρα ή ακόμα και για μια γενικότερη μάχη , όπου σύντομα θα εκκινήσουν με το ΝΑΤΟ και την Ρωσία , σε ένα εφιαλτικό πραγματικά σενάριο , με τις πιθανότητες να μην είναι και τόσο απόμακρες πλέον.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας.
IISCA group/think tank.

http://www.geopolitics.com.gr/2014/07/level-4.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...