Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Χίλαρυ για τον Πούτιν: «Είναι υπερόπτης, σκληρός αλλά και πολύ γοητευτικός».

«Αυτά τα φωτεινά γαλάζια του μάτια...»

Παίζοντας στα...
δάκτυλα το παιχνίδι της διπλωματίας αλλά και της επικοινωνίας, η Χίλαρι Κλίντον έσπευσε αυτή τη φορά να μιλήσει όχι μόνο για τον «κακό χαρακτήρα» του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, με βάση την εμπειρία της...
... από την συνεργασία τους στο παρελθόν ως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, αλλά και για τη γοητεία του.
Σε συνέντευξή της στο CNN, η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έσπευσε να τονίσει πως ο Ρώσος πρόεδρος είναι ιδιαίτερα ανασφαλής και γι΄αυτό στις διαπραγματεύσεις του δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. «Το όραμά του για τη Ρωσία αλλά και το γεγονός ότι είναι ανασφαλής, τον καθιστούν υπερόπτη. Έχει τη μύτη... ψηλά και παίζει σκληρό παιχνίδι με τους ηγέτες των άλλων χωρών, την ίδια ώρα, όμως, ασκεί μεγάλη γοητεία στο ωραίο φύλο», υποστήριξε η Χίλαρι, η οποία,για πρώτη φορά στάζει μέλι για το ακαταμάχητο βλέμμα του Πούτιν.
Η Χίλαρι, που, προς το παρόν, κρατά κλειστά τα χαρτιά της για το αν τελικά θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο το 2016 στις ΗΠΑ με το Δημοκρατικό Κόμμα, δε δίστασε να επισημαίνει ότι το μεγάλο πλεονέκτημα στη φαρέτρα του Πούτιν είναι τα γαλάζια του μάτια.
Ωστόσο, στη συνέντευξή της στο CNN, η Χίλαρι έσταξε και αρκετό δηλητήριο για τον Ρώσο πρόεδρο λέγοντας ξεκάθαρα πως η χώρα του ευθύνεται για την αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην ανατολική Ουκρανία με την κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing.
Συγκεκριμένα, η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ σημείωσε πως: «Θεωρώ ότι πλέον θα πρέπει όλοι να έχουν πειστεί πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ξεκάθαρη έμμεση ευθύνη για αυτή την αεροπορική τραγωδία, λόγω της στήριξης και της ενίσχυσης των αυτονομιστών ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία».
Η Χίλαρι υποστήριξε επίσης πως οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, παίζουν μεγάλο ρόλο στην περιοχή και στηρίζουν τους αντάρτες, ενώ η Ρωσία ενισχύει με στρατιωτικό εξοπλισμό τους αυτονομιστές. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι εξαπολύει δριμύτατη επίθεση σε βάρος του Ρώσου προέδρου. Με αφορμή την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Μόσχα, η πρώην «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «Χίτλερ».

karfotiko.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...