Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Οι Αμερικανοί Σιωνιστές έχουν διασπαστεί!

Η σφαγή στη Γάζα δημιουργεί κρίση
στους Αμερικανούς Σιωνιστές.
 
Μία από τις επιπτώσεις της σφαγής στη Γάζα, είναι ότι οι Αμερικανοί Σιωνιστές έχουν διασπαστεί, κυρίως έπειτα από... τις φρικιαστικές εικόνες με θανάτους αμάχων, που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.
Κρίση παρουσιάζεται με ιδιαίτερη οξύτητα στις φιλελεύθερους Σιωνιστές.
«Ενώ πολλοί φιλελεύθεροι Σιωνιστές έχουν μετακινηθεί προς τα δεξιά, υποστηρίζοντας το Ισραήλ, οι άλλοι έχουν πανικοβληθεί από τη  συμπεριφορά του Ισραήλ», γράφει το ‘mondoweiss’. O M.J. Rosenberg είπε ότι η εικόνα του Ισραήλ έχει ‘καταστραφεί’ στις ΗΠΑ και ο J.J. Goldberg  περιέγραψε  τις εικόνες θανάτου ως ‘σφαγή’.
Ωστόσο, ο σκληροπυρηνικός Bill Kristol σνόμπαρε την έκκληση του Ομπάμα για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και το ταξίδι του Τζον Κέρι στη Μέση Ανατολή.
Ο Michael Bloomberg, ο πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας μέσων ενημέρωσης, πέταξε στο Ισραήλ με την El Al να υποστηρίξει τον τερματισμό της απαγόρευσης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για πτήσεις προς τη χώρα.
Όμως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τους σκληροπυρηνικούς.
Ο M.J. Rosenberg ανέφερε ότι ο AIPAC, το μεγαλύτερο λόμπι του Ισραήλ, έκανε έκκληση για διαδήλωση για το Ισραήλ.
Ο ίδιος θα τονίσει: 
«Κάθε Εβραίος που δεν έχει αρρωστήσει από την συμπεριφορά του Ισραήλ, μάλλον, έχει ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι Εβραίος. Ίσως μια επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος του Γιαντ Βασέμ, θα προσδώσει ένα επαναληπτικό μάθημα».
Καθώς τα παραδείγματα για τη σφαγή στη Γάζα δημιουργούν αντικρουόμενες συζητήσεις μεταξύ των Σιωνιστών, το αμερικανικό δημοσίευμα καταλήγει: 
«Ενώ τα αποσπάσματα των δηλώσεων που παρουσιάστηκαν είναι τυχαία, τονίζουν,εντούτοις, ότι ο αμερικανικός Σιωνισμός είναι σε κρίση. Η συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα εκθέτει το γεγονός ότι ο Σιωνισμός εξελίχθηκε στον πραγματικό κόσμο, αυτό που βλέπουμε στις ειδήσεις, ένα βίαιο και ρατσιστικό καθεστώς, που υποστηρίζεται από τους ισχυρούς Αμερικανούς, έχοντας χάσει την επαφή με τους ηθικούς κανόνες και τα δίκαια και απομονώνεται από τη διεθνή κοινή γνώμη. Η κρίση είναι ηχηρή μέσα στους σιωνιστικούς κύκλους».
 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...