Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ιρανός κληρικός: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί δαίμονες για κατασκοπεία!

«Οι Εβραίοι ασκούν σε μεγάλο βαθμό τη μαγεία.
Μάλιστα, οι περισσότεροι μάγοι είναι Εβραίοι!».

Το Ισραήλ είναι γνωστό για τις προχωρημένες κατασκοπευτικές του μεθόδους, ωστόσο, σύμφωνα με έναν Ιρανό κληρικό, οι κατασκοπευτικές δυνατότητες του Ισραήλ οφείλονται στη… μαγεία.

Τις δηλώσεις περί «κατασκοπευτικών μαγικών δυνάμεων» του Ισραήλ τις έκανε ο Valiollah Naghipourfar, κληρικός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι του Ιράν και η είδηση αναμεταδόθηκε από το σύνολο των ιρανικών σάιτ.

 
Όπως γράφει το σάιτ israelnationalnews, ο κληρικός ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο εάν τα… τζίνι (ξέρετε, αυτά που τρίβεις το λυχνάρι και βγαίνουν από μέσα) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κατασκοπευτικούς λόγους και ο Valiollah Naghipourfar απάντησε: «Οι Εβραίοι ασκούν σε μεγάλο βαθμό τη μαγεία. Μάλιστα, οι περισσότεροι μάγοι είναι Εβραίοι!».
 
Στη συνέχεια τη συζήτησης ο Valiollah Naghipourfar είπε ότι οι Σιωνιστές έχουν αναπτύξει τα… τζίνι για να υπονομεύσουν την ισλαμική δημοκρατία, ισχυριζόμενος ότι η εβραϊκή θρησκεία είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στη μαύρη μαγεία.
 

Τα τζίνι, όπως ξέρουμε κι από τα παραμύθια, είναι υπερφυσικές οντότητες της ισλαμικής μυθολογίας, σχεδόν πάντα δαιμονικές ή κακές. Στην ιρανική κουλτούρα υπάρχει ισχυρή πίστη γύρω από μεταφυσικές δοξασίες και πολλοί Ιρανοί πράγματι πιστεύουν ότι οι μάγοι εξουσιάζουν τζίνι, τα οποία μπορούν να κάνουν τα πάντα, από το να ξεφορτωθείς την πεθερά σου, να χαλάσεις μια σχέση, κ.ο.κ.

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...