Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ο Χριστός μάς έχει ενημερώσει.

Ο Γέροντας πολύ ανησυχούσε, όταν έβλεπε κάποιους αδερφούς να μην "παίρνουν", όπως έλεγε "χαμπάρι" τα όσα εκ των Γραφών εκπληρώνονται στις μέρες μας κι ενώ για 'κείνον ήταν ολοφάνερα, οι άλλοι ούτε καν τα είχαν αντιληφθεί. (...)

... Ο Χριστός μας είχε ενημερώσει ότι ο άλλος, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητα Του και το όνομα Του, δηλαδή ο αντίχριστος, θα έρθει στον κόσμο και θα επιβληθεί με ένα οικονομικό σύστημα, που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο και δεν θα μπορούν να πωλούν και να αγοράζουν, παρά μόνο όσοι θα έχουν αποδεχθεί το χάραγμά του που θα φέρει το συγκεκριμένο αριθμό 666.
Ενώ, λοιπόν, βλέπουμε να πραγματοποιούνται και στις μέρες μας όλα όσα οι Προφήτες μάς ανήγγειλαν - ακόμη και ο συγκεκριμένος αριθμός 666 - ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το που βρισκόμαστε. Και τότε η Γραφή "τριάκοντα αργύρια" έλεγε, αλλά δεν κατάλαβαν ότι ήτανε ο Χριστός. "666" λένε οι Γραφές ότι θα είναι ο αριθμός του αντιχρίστου και τώρα το οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο μ' αυτό τον αριθμό ενεργεί κι όμως πάλι δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι το τί συμβαίνει!


yiorgosthalassis.blogspot.com

Σκεύος Εκλογής σελ. 224

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...