Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Το ιστολόγιο ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης και καθήκοντος, καλεί κάθε Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό να δηλώσει παρών σε μεγάλο συλλαλητήριο εναντίον της νέας ταυτότητας, της φοροκάρτας, της εισαγωγής τσιπ σε ενήλικες και παιδιά που εγκρίθηκε πρόσφατα από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη απόπειρα ηλεκτρονικού φακελώματός μας.

Προτείνουμε την διεξαγωγή συγκέντρωσης στο Πεδίον του Άρεως και κατόπιν πορεία προς τη Βουλή, σε ημερομηνία μεταξύ 15 - 20 Σεπτεμβρίου.
Δεδομένου ότι υπάρχει ήδη η απόφαση της Πανελλήνιας Κληρικολαϊκής Επιτροπής Αγώνα για αντίστοιχο συλλαλητήριο στις 21 Οκτωβρίου, θεωρούμε πως μπορούν ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε αυτό να πραγματοποιηθεί στο διάστημα που γράψαμε παραπάνω, διότι τα γεγονότα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και δεν πρέπει να αφήσουμε τη διαμαρτυρία για 2 ολόκληρους μήνες μετά!
Καλούμε κάθε Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό και ιδιαίτερα τους κατόχους ιστολογίων, ιστοσελίδων και σελίδων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κοινοποιήσουν την παρούσα ανακοίνωση σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, έτσι ώστε να γίνει η απαραίτητη συνεννόηση και οργάνωση της συγκέντρωσης.


ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ!


- Η ανακοίνωση αυτή γίνεται αποκλειστικά για να κινητοποιηθούμε όλοι στα κρίσιμα αυτά θέματα, διότι "οι καιροί ου μενετοί"! Δεν υπάρχει καμία διάθεση πρωτοκαθεδρίας ή προβολής από μέρους μας! Απλά κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και το HELLAS-ORTHODOXY, κατόπιν προτροπής των χιλιάδων αναγνωστών του, αποφάσισε να βγει μπροστά στον κοινό αγώνα!
Ο Διαχειριστής,
Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...