Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Iρανός θρησκευτικός ηγέτης: «Προετοιμαστείτε για πόλεμο και το τέλος του κόσμου»

Οι ιρανικές αρχές έχουν μοιράσει φυλλάδιο στις Ε.Δ.
που τιτλοφορείται "Οι τελευταίοι έξι μήνες"

Interfax Religion και RT News
22 Aυγούστου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της θρησκευτικής σελίδας της Ρωσικής Εκκλησίας, Interfax Religion, σε πρόσφατο μήνυμα του, ο θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Hamenei, προειδοποίησε τον ιρανικό λαό για την έλευση του Μαχντί, του «κρυφού ιμάμη», του τελευταίου και αναμενόμενου... προφήτη, ο οποίος θα εμφανιστεί την Ημέρα της Κρίσεως για να σώσει τον κόσμο και να επιβάλει την παγκόσμια τάξη σύμφωνα με το Ισλάμ.

Ο Hamenei υπενθύμισε ότι η έλευση του Μαχντί είχε προφητευθεί στο Κοράνι και ότι όλοι οι Ιρανοί οφείλουν να προετοιμαστούν για αυτή.

Είπε επίσης ότι, εάν ο ιρανικός λαός πιστεύει ότι είναι ο στρατός του Δωδέκατου Ιμάμη, θα πρέπει να προετοιμαστεί να καθοδηγηθεί από τον Αλλάχ στον πόλεμο που θα οδηγήσει τον ισλαμικό πολιτισμό να θριαμβεύσει σε όλο τον κόσμο.

"Είναι η μοίρα μας", κατέληξε ο πνευματικός ηγέτης του Ιράν.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η θρησκευτική ηγεσία της Τεχεράνης έχει κυκλοφορήσει ένα φυλλάδιο στις ένοπλες δυνάμεις και στις δημόσιες υπηρεσίες, που έχει τον τίτλο "Οι τελευταίοι έξι μήνες", προτρέποντας τους Ιρανούς να προετοιμαστούν πνευματικά για την άφιξη του Μαχντί και την τελευταία αντιπαράθεση με τη Δύση.

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν προειδοποίησαν το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για την πρόσφατη αύξηση πυρηνικών όπλων στη Δύση και επανέλαβαν ότι το Ιράν δεν διαθέτει πυρηνικές κεφαλές για πυραύλους.
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...