Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μέχρι και οι αναρχικοί πήραν χαμπάρι τι παίζεται με τους ...Λαθρομετανάστες !

Μόνο Δένδιας δεν βλέπει τα τάγματα θανάτου του Ισλάμ !
Το indymedia, γνωστό για τις θέσεις του για τους μετανάστες, δημοσιεύει κείμενο αναρχικού σχετικά με την αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια. Στο κείμενο λέγονται μεγάλες αλήθειες. Δείτε λοιπόν τί πράγματι έγινε....

Ενας όχλος ούρλιαζε συνθήματα θρησκευτικού περιεχομένου και «μάλιστα μιας θρησκείας ξένης προς αυτήν των ντόπιων». 9 στα 10 συνθήματα ήταν για τον Αλλάχ.
Οπως προκύπτει οι συμμετέχοντες αναρχικοί και ιδιαίτερα οι κοπέλες μάλλον αποφάσισαν να μην ξανασυμμετέχουν μετά από αυτά που είδαν.
Τέλος ο συγγραφέας.... φαίνεται να παραδέχεται πως ήταν μία διαμαρτυρία, η οποία δίνει την εντύπωση ότι «η πρωτεύουσα της χώρας έχει καταληφθεί από φανατικούς ισλαμιστές, και μάλιστα βίαιους».
Αλλος σχολιαστής προσθέτει πως σταμάτησαν την πορεία στην δύση του ηλίου για να προσευχηθούν.
Ο συγγραφέας του κειμένου αναφέρεται στον Κωνσταντίνου και τους συν αυτώ ως «εγκληματικά αφελείς», ενώ για τους «ηγέτες των μεταναστών» λέει πως «παίζουν τα δικά τους εσωτερικά παιχνίδια εξουσίας». Καταλήγει πως αυτές οι συγκεντρώσεις είναι μία «επίδειξη δύναμης των μεταναστών που γίνεται μόνο προς την ελληνική κοινωνία».
Λέει και άλλα πολλά, για τα οποία έχει απόλυτο δίκιο. Οι αναρχικοί εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται να έχουν αρχίσει να τα σπάνε με το παρεάκι Κωνσταντίνου και Σια, καθώς έχουν αντιληφθεί περίεργα παιχνίδια. Επιτέλους ακόμη και οι αναρχικοί κατάλαβαν πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις καμία σχέση δεν έχουν με ανθρώπινα δικαιώματα και κοινωνικούς αγώνες. Με πρόσχημα τα δικαιώματα, Ταλιμπάν διακηρρύτουν την θρησκευτική μισαλλοδοξία. Θρησκευτικές είναι αυτές οι διαδηλώσεις καθαρότατα με σκοπό να προκαλέσουν. Κανονικες προβοκάτσιες, όπου οι συμμετέχοντες ονειρεύονται την αραβική άνοιξη στο Σύνταγμα και πιλάφια με γυναίκες στον Παράδεισο.
Κορυφαία στιγμή το ξύλο που τρώει «αλληλέγγυος» αναρχικός από Πακιστανούς, γιατί είχε κοντά μαλλιά και τον πέρασαν για χρυσαυγίτη. Να διαδηλώνεις κατά του ρατσισμού και να γίνεσαι θύμα του από αυτούς που τον καταγγέλουν και μάλιστα όχι λόγω εθνικότητας, αλλά γιατί έχεις ξυρισμένο κεφάλι. Ανέκδοτο.

http://trikalagr.blogspot.gr/2012/08/indymedia.html
http://www.anti-ntp.blogspot.com/2012/08/indymedia_27.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...