Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ξυπνάνε οι Αρμένιοι... η ώρα της τιμωρίας πλησιάζει...

Οι Πνευματικοί Νόμοι από τα Πορφυρά Ποτάμια της γενοκτονίας θα ενεργήσουν.
Σε προσωπικό, αλλά και εθνικό επίπεδο, οι Πνευματικοί Νόμοι πάντα ενεργούν.
Ας θυμηθούμε τα λόγια του Γέροντα, που έλεγε:

-Κούρδοι και Αρμένιοι θα κάνουν δικό τους κράτος, θα ανεξαρτητοποιηθούν.
-Ο Γέροντας Αρσένιος ο Καππαδόκης είχε πει ότι, εκτός από το ότι θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι, θα πέσει χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατιστούν από την αρρώστια οι Τούρκοι".
-Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους.

Έως τώρα βλέπαμε μονάχα τους Κούρδους να αγωνίζονται κατά του αιματοβαμένου τουρκικού κράτους, ο Γέροντας όμως έβλεπε και άλλα, που εμείς ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε...
Για άλλη μια φορά τα προφητικά του λόγια πραγματοποιούνται...
Το ρητό που λέει ότι:
Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει στο τέλος ο ίδιος μέσα...
Είναι σαν να έχει γραφτεί για την τουρκία.

Γ.Θ  yiorgosthalassis.blogspot.com


Επανεμφανίστηκε ο ... ASALA από την Συρία και απειλεί την Τουρκία με εκατόμβες νεκρών!



Μια οργάνωση μυστήριο που είχε εξαφανιστεί από το 1985, ο «Μυστικός Αρμενικός Στρατός για την απελευθέρωση της Αρμενίας» (ASALA), μαρξιστικών τάσεων και η οποία είχε προκαλέσει δεκάδες Τούτκους νεκρούς κυρίως διπλωμάτες και στρατιωτικούς, επανεμφανίστηκε απειλώντας μέσω ανακοίνωσης την Τουρκία με αντίποινα, σε περίπτωση που βλαφτούν, έμμεσα ή άμεσα τα μέλη της αρμενικής κοινότητας της Συρίας!
Η οργάνωση είχε ξεκινήσει τη δράση της το 1976 και στα 9 χρόνια της δράσης της είχε πλήξει περισσότερους από 200 στόχους στην Τουρκία και τουρκικές αποστολές στο εξωτερικό, από τις οποίες 58 Τούρκοι είχαν χάσει τη ζωή τους, από τους οποίους οι 34 ήταν Τούρκοι διπλωμάτες! Οι τουρκικές αποστολές στο εξωτερικό είχαν αποκτήσει έναν πραγματικό εφιάλτη αφού κάθε χρόνο 3-4 διπλωμάτες εκτελούντο σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Ήταν με διαφορά η πιο φονική οργάνωση που είχε κάνει την εμφάνισή της στην ταραγμένη δεκαετία του '70 και ενώ η ορολογία της ήταν σαφώς εθνικιστική η χρηματοδότησή και ο εξοπλισμός της μάλλον προερχόταν από την Σοβιετική Ένωση.
Τελικά η οργάνωση ανέστειλε την δράση της το 1985 προφανώς λόγω της αλλαγής πολιτικής της Σοβιετικής Ένωσης, η οποί σταδιακά εγκατέλειπε την υποστήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων και απελευθερωτικών κινημάτων εισερχόμενη σε μία εσωτερική διαδικασία η οποία οδήγησε τελικά στην διάλυσή της.
Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της δράσης του ASALA, η Άγκυρα είχε κατηγορήσει επανειλημμένα την Αθήνα, ότι υποστήριζε την δράση του Αρμενικού Απελευθερωτικού Στρατού και ότι σταλέχη του ASALA έβρισκαν καταφύγιο ή και εκπαιδεύονταν στην Ελλάδα.
Η επανεμφάνιση του ASALA δείχνει ότι η δυτική και τουρκική πολιτική στην περιοχή ξυπνά παλιπυς εφιάλτες. Μια ενεργοποίηση του ASALA με κλάσμα έστω, των επιδόσεων εκείνων των χρόνων που είχε σπείρει τον πανικό στους Τούρκους διπλωμάτες και στρατιωτικούς, θα δημιουργούσε έναν πολύ σοβαρό πονοκέφαλο στην Τουρκία.

defncenet.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...