Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ: Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα ύψωσε τεράστιες σημαίες των ΗΠΑ-Ισραήλ στη συγκέντρωσή της…

σχόλιο Γ.Θ : Θα σήκωναν και την εικόνα του αντιχρίστου για μια "καλύτερη" ζωή... Θα πούλαγαν και τις μάνες τους.
Κάποτε (κάποιοι) λαοί έλεγαν... "Την Πατρίδα και ας τρώμε πέτρες...". Σήμερα, στην Βενεζουέλα τουλάχιστον, δεν υπάρχει τέτοιος λαός...
Και κάτι άλλο...
Είναι θλιβερό να ταυτίζουμε την Αριστερά της Ευρώπης που είναι το "δεξί χέρι" του διαβόλου -αν και Αριστερά- με την Αριστερά της Λατινικής Αμερικής η οποία προσκυνά τον Ιησού Χριστό και είναι Πατριωτική


Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα που πρόσκειται στον αυτοαποκαλούμενο πρόεδρο της χώρας Juan Guaido ύψωσε τεράστιες σημαίες των ΗΠΑ-Ισραήλ στη συγκέντρωσή της. Αυτοί είναι οι πατριώτες που θα λειτουργήσουν για τα εθνικά συμφέροντα;;;; Eίναι οι ίδιες σημαίες που σήκωσαν οι Κούρδοι της Συρίας προκειμένου ν’ απαλλοτριώσουν για λογαριασμό των ΗΠΑ το 90% του συριακού πετρελαίου που βρίσκεται στα κοιτάσματα πάνω από τον Ευφράτη..



Σε πολύ μικρότερη κλίμακα οι υποστηρικτές του Guaido είχαν αναρτήσει σημαίες των χωρών που τον αναγνωρίζουν ή που είναι φίλα προσκείμενες μεταξύ αυτών φιγουράρει και η ελληνική αφού η Ελλάδα δεν διαφοροποιήθηκε όπως η Ιταλία από τη κοινή γραμμή υποστήριξής του μέσω ΕΕ.




Μάλιστα οι πιο προδότες από τους οπαδούς πάντα του Guaido έσπευσαν να κατεβάσουν τη σημαία της χώρας τους της Βενεζουέλας και να υψώσουν την αμερικάνικη στο Punto Fijo..


 

https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...