Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Επικός Γιώργος Τράγκας... "Έχω φωτογραφίες με τον Ηρακλή Τσίπρα που ήταν ένας από τους πραξικοπηματίες

Θα τα δείτε όλα και στην τηλεοπτική μου εκπομπή



Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για το άρθρο της εφημερίδας των Σκοπίων που κάνει λόγο για τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ αναφέρθηκε στον Πολάκη αλλά και για το άρθρο του BBC εις βάρος της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Τράγκας συγκεκριμένα είπε:

«Πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί. Πρέπει το έθνος να τους καταδιώξει. Φυσικά δεν φταίει ο λαός που εξαπατήθηκε από το γιο του απριλιανού εργολάβου. Ο Τσίπρας τελικά κατάφερε το ακατόρθωτο. Όλοι οι διεθνείς κοινή γνώμη, όλος ο κόσμος ασχολείται με της δήθεν καταπιεζόμενες μειονότητες στην Ελλάδα και ειδικά με τα Σκόπια. Ο άθλιος των Αθηνών, που καπέλωσε την αριστερά στην Ελλάδα με αντιμνημονιακά συνθήματα άναψε μεγάλη φωτιά στα Βαλκάνια.

Το δημοσίευμά του BBC έδωσε τροφή στα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Η μοναδική αντίδραση είναι η επιστολή του Έλληνα πρέσβη. Οι προδότες των Αθηνών κατάφεραν εκείνο που προσπαθούσαν οι Σκοπιανοί επί δεκαετίες. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν «Μακεδόνας» και όχι Έλληνας. Και στην «Παλιά Ελλάδα» που εκτεινόταν μέχρι τη Λάρισα, οι «μεγάλες δυνάμεις» έδωσαν τη μια από τις τρεις «Μακεδονίες», τη «Μακεδονία του Αιγαίου», γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Βόρειας Μακεδονίας, η Νόβα Μασεντόνια. «Το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου, δημοσιεύθηκε το κείμενο «Για τον Μέγα Αλέξανδρο και για τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» από τον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Γκολγκέιτ της Νέας Υόρκης Ρόμπερτ Γκάρλαντ. Μεταφέρω το τμήμα του κειμένου που αναφέρεται στη γλώσσα την οποία μιλούσαν οι Μακεδόνες: » …ωστόσο για τη γλώσσα παραμένει και αυτό ένα ανοιχτό ακανθώδες ζήτημα: οι Μακεδόνες μιλούσαν κάποια ελληνική διάλεκτο ή πρόκειται για μια συγκεκριμένη γλώσσα ή κάποιο είδος συνδυασμού; Δεν έχουμε γραπτά αρχεία και δεν έχουν αφήσει καμία επιγραφή στην (υποτιθέμενη) γλώσσα τους, οπότε δεν έχουμε συγκεκριμένα παραδείγματα ή γεγονότα».

Υποθέτω ότι ο καθηγητής κ. Ρόμπερτ Γκάρλαντ είναι γνώστης της ιστορίας της Ελλάδας και, φυσικά, τα στοιχεία επιβεβαιώνονται στον κόσμο της ιστοριογραφίας ότι ο Αλέξανδρος ως Μακεδόνας δεν γνώριζε την ελληνική γλώσσα και κάλεσε τον δάσκαλο Αριστοτέλη που κατάγονταν από τη Χαλκιδική και ζούσε στην Αθήνα να τον διδάξει ελληνικά. Έτσι, αυτό το «ακανθώδες ζήτημα», όπως το υπαγορεύει ο καθηγητής Ρόμπερτ Γκάρλαντ είναι πολύ γνωστό και δεν είναι σαφές γιατί το αποκαλεί ως ακανθώδες.

«Στην ιστορία της ανθρωπότητας, υπήρξαν κυριαρχίες ορισμένων πολιτισμών και γλωσσών. Σήμερα, κυριαρχεί η αγγλοφωνία και δεν υπάρχει άνθρωπος στον πολιτισμένο κόσμο που δεν μιλάει την αγγλική γλώσσα, που σημαίνει ότι όλοι εκείνοι που μιλούν αυτή τη γλώσσα, εκτός από τη μητρική τους, είναι Άγγλοι ή Αμερικανοί.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε κλίνει προς τον ελληνικό πολιτισμό, που ήταν κυρίαρχος τότε, και ήθελε να επεκτείνει τις γνώσεις του, που σημαίνει ότι δεν ήταν Έλληνας». Αυτά γράφει η χώρα που ο πρωθυπουργός την αναγνώρισε ως Μακεδονία. Παραβιάζουν τα πάντα. Όπου πήγε και κατέκτησε την εποχή εκείνη, κυρίαρχος πολιτισμός ήταν ο ελληνικός, κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν αναιρεί τη μακεδονική προέλευσή του. Έτσι, στις χώρες που κατέκτησε, ο Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας, αλλά δεν ήταν ο Αλέξανδρος ο Έλληνας. Η ιστορία τον ονόμασε με την ελληνική λέξη Μέγας, αλλά ήταν Μακεδόνας. Λένε πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός. Λέει στο άρθρο πως η παλιά Ελλάδα εκτεινόταν ως την Λάρισα. Να προσθέσω μόνο ότι το όνομα Μακεδονία δεν αποτελεί μόνο προνόμιο της Ελλάδας, αλλά είναι προνόμιο των Βαλκανίων. Ο Ιωαννίδης της αριστεράς είναι στο Μαξίμου, έβαλε φωτιά στα Βαλκάνια.»

«Κάθε μέρα ακούω ότι οι Τούρκοι κάνουν γιγαντιαίες ασκήσεις και η κυβέρνηση Τσίπρα έχει μέσα Τουρκόσπορους. Ο Τσίπρας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, δημιούργησε κερκόπορτα στα Βαλκάνια. Είναι μαριονέτα της Μέρκελ που κάθεται στην εξουσία. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν κι άλλα δημοσιεύματα όπως το BBC. Εγώ γνωρίζω πως λειτουργούν αυτά τα δημοσιεύματα, πως λειτουργεί η μηχανορραφία διαφόρων υπηρεσιών που μπλέκονται με διεθνή δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης. Νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι κατάφερε να μειώσει την ανεργία ενώ στην πραγματικότητα οι νέοι έχουν φύγει έξω. Όλοι πλέον με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών μιλάνε για γκρίζα σημεία».

«Ούτε μία ψήφος πάνω από την Λάρισα. Ο συνομιλητής της ιστορίας τίναξε την Ελλάδα και τα Βαλκάνια στον αέρα. Ήξερε για Βαρουφάκη- Σόρος. Τα έπαιρναν άγρια από τον Σόρος. Ήξερε για τον Κοτζιά και τον έβαλε να κάνει διαπραγματεύσεις. Αγνόησε πλήρως όλους μας, τους συμπατριώτες του. «Έφτυσε» τα συλλαλητήρια εκατομμυρίων και προχώρησε στην προδοσία. Ο Ηρακλής Τσίπρας ήταν ένας από τους πραξικοπηματίες. Είναι απριλιανό παλληκάρι. Η κ. Κουντουρά ήταν από οικογένεια απριλιανών. Ο Καμένος είπε για τον Κοτζιά ότι παραμονές των εκλογών θα βγούνε όλα. Όλα αυτά είναι στα χέρια μου και θα βγούνε όλα. Μην πάει ο νου σας ότι μόνο η δεξιά έχει απριλιανούς έχει και η αριστερά. Όλα τα στοιχεία Καμμένου θα τα φέρω στο φως. Θα πρέπει να απαντήσουν πως έκαναν μυστικές συμφωνίες μέσα από το Υπουργείο».

«Θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα προς το Μαξίμου. Πιστεύετε πως ότι είπα για τα κοχίμπας και το πώς ο Καμένος έβγαλε τον Τσίπρα από τις Μαλδίβες τα ονειρεύτηκα; Τις κρουαζιέρες του στην Σικελία τις ονειρεύτηκα; Δεν έχω φωτογραφίες με τον Ηρακλή Τσίπρα; Είναι δυνατόν τότε που ήμουν διαπιστευμένος δεν ήξερα τι εργολαβίες είχε ο Τσίπρας ή δεν ήξερα όλες τις εργολαβίες των απριλιανών; Πιστεύετε ότι δεν επεξεργάζομαι πληροφορίες επί μήνες; Θα τα δείτε όλα και στην τηλεοπτική μου εκπομπή, ο Καμμένος έχει ένα κιβώτιο στοιχεία για το υπουργείο εξωτερικών.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...