Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Μια πρόταση απέναντι στην ψευτοδημοκρατία

Μέσα από τον ορυμαγδό του κωμικοτραγικού τραγέλαφου των μεταγραφών – μετακινήσεων πρώην επικριτών – υβριστών της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε ένθερμους υποστηρικτές του αντί ‘’πινακίου’’ υπουργικής καρέκλας,
‘’ο ναός της δημοκρατίας’’ ευτελίστηκε για μία ακόμη φορά κατά την κορυφαία ίσως θεσμική διαδικασία, αυτήν της αναθεώρησης του συντάγματος.

Αγνοώντας περιφρονητικά την παλλαϊκή απαίτηση για εκ βάθρων αλλαγή του πολλάκι(η)ς εξαχρειωμένου πολιτικού συστήματος, οι προτεινόμενες αλλαγές επικεντρώθηκαν στον τρόπο εκλογής του προέδρου της δημοκρατίας, και της αποσύνδεσής του από εκλογές (!), ζήτημα υψίστης σημασίας για τους ίδιους, όχι όμως για το λαό.

Ταυτόχρονα, η αντίχριστη και μισελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – προθύμων προχώρησε στην ψήφιση της αλλαγής του άρθρου 3 (θρησκευτική ουδετερότητα!), διαγράφοντας τον ορθοδοξοκεντρικό χαρακτήρα του νέου ελληνικού κράτους, που όλα τα συντάγματα, από τους επαναστατημένους Έλληνες έως και σήμερα είχαν ως κεντρικό πυρήνα! Τόσο μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία!

Την ίδια στιγμή, υποκριτικά, αυτοί που παρέδωσαν τη Μακεδονία Μας στους Σκοπιανούς και αρνήθηκαν το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν με δημοψήφισμα για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, προτείνουν τώρα τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων με λαϊκή πρωτοβουλία και την κύρωση διεθνών συνθηκών με δημοψήφισμα! Τη διάταξη αυτήν καταψήφισε η αξιωματική αντιπολίτευση (!), ευθυγραμμιζόμενη με το προβεβλημένο στέλεχος της κ. Δένδια, που κυνικά προ ημερών δήλωσε ότι δεν μπορεί ο λαός να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος (!) και η δημοκρατία μας είναι αντιπροσωπευτική(!).

Κατά τα άλλα, περιορισμός της βουλευτικής ασυλίας και της σκανδαλώδους διάταξης για συντομότατη παραγραφή στην ‘’ευθύνη’’ υπουργών, απόρριψη αλλαγής του άρθρου 16 από την αριστερά της Εκάλης και του Κολωνακίου, που, στα διαλείμματα της επανάστασης, στέλνει τα παιδιά της σε ιδιωτικά σχολεία(!) και άλλα τινά, μη χρήζοντα σχολιασμό.

Συμπέρασμα: η πολυδιαφημισμένη αναθεώρηση ‘’μηδέν εις το πηλίκιον’’, για να θυμηθούμε τον προκάτοχο του αγράμματου καταληψία πρωθυπουργού Τσίπρα, Γ.Α.Π. που ενώ μας έβαλε στη δίνη των μνημονίων, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Η κατώτερη λοιπόν κάθε προσδοκίας διαδικασία αναθεώρησης του ισχύοντος συντάγματος ανέδειξε ως αναγκαιότητα το βασικό πρόταγμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ για μια ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με μείωση βουλευτών (που θα λαμβάνουν αποζημίωση και όχι μισθό), με κυβέρνηση έξι υπουργών και ενός υφυπουργού, με μόνιμους γενικούς γραμματείς και κατάργηση όλων των θέσεων ειδικών γραμματέων, μετακλητών, δήθεν συμβούλων, των χιλιάδων ανεπάγγελτων κομματικών κηφήνων τύπου Καρανίκα, που ζουν πλουσιοπάροχα, απομυζώντας τον κρατικό κορβανά.

Απέναντι στην ψευτοδημοκρατία των κηπουρών, ομπρελοκρατούντων κορασίδων που αναβαθμίζονται σε υπουργούς (!), τους ανεπάγγελτους γόνους των πολιτικών οικογενειών, ο καθένας και η καθεμιά από εμάς οφείλει να λάβει θέση ΤΩΡΑ. Υπάρχει ΕΠΙΛΟΓΗ: ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Ακαδημίας 57 – Αθήνα 106 79 – Τηλ:2103645335-www.eleftheripatrida.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...