Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Βιβλικές εικόνες στα Χανιά! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο νομός!


«Σφυροκοπάει» τα καταστήματα του Λιμανιού η θάλασσα! | Απίστευτο βίντεο


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκε ο νομός Χανίων, καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα στους περισσότερους δήμους, κυρίως στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ενώ τα πλημμυρικά φαινόμενα είναι κάτι παραπάνω από έντονα.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφέρεια Χανίων ο δρόμος Σφηνάρι – Κάμπος θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης, λόγω των συνεχόμενων κατολισθήσεων που καθιστούν αδύνατη την απομάκρυνση των παρασυρόμενων από την κακοκαιρία βράχων και δέντρων.
Κλειστοί θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας και οι εξής δρόμοι:
ο δρόμος από τη διασταύρωση Ορθουνίου προς Λαγκό – Πρασέ – Σέμπρωνα – Αγ. Ειρήνη – Ροδοβάνι,
ο παρόχθιος δρόμος και το επαρχιακό δίκτυο Φουρνέ – Μεσκλά,
ο δρόμος Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρα (τμήμα Νερατζιά – Βουκολιές)
ο δρόμος Περιβόλια – Θέρισο, όπως και
ο επαρχιακός δρόμος Καλουδιανά – Τοπόλια – Χρυσοσκαλίτισσα (τμήμα Τοπόλια – Μύλοι). Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται επίσης στο εθνικό δίκτυο από Σούδα μέχρι και Πλατανιά.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να μη κυκλοφορούν στις άνω περιοχές, και όσοι κινηθούν αναγκαστικά σε αυτές, να τηρούν χαμηλές ταχύτητες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


























Σε επιφυλακή επίσης έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές δυνάμεις στα Χανιά, εξαιτίας της έντονης παρατεταμένης βροχόπτωσης που πλήττει το νομό από χθες τις πρωινές ώρες.



Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι κλήσεις είναι πάρα πολλές και αφορούν κυρίως σε αντλήσεις και κοπές δένδρων, αλλά και καταπτώσεις πρανών σε διάφορα σημεία του Εθνικού αλλά και του επαρχιακού οδικού δικτύου.


zarpanews.gr

«Σφυροκοπάει» τα καταστήματα του Λιμανιού η θάλασσα! | Απίστευτο βίντεο.



Έχει φουσκώσει επικίνδυνα τα νερά της θάλασσας η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει στα Χανιά από εχθές με αποτέλεσμα η στάθμη της να περνάει το επίπεδο του πλακόστρωτου στο Ενετικό Λιμάνι.
Τα κύματα από το πρωί της Πέμπτης χτυπούν ανελέητα τα καταστήματα, ενώ είναι αδύνατο για κάποιον να περάσει από το σημείο χωρίς να γίνει μούσκεμα, ενώ υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να παρασυρθεί μέσα στο νερό!


https://corfiatiko.blogspot.com/2019/02/blog-post_146.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...