Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

15 τόνους με όπλα για την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα περιέχει η ψευτοανθρωπιστική βοήθεια που μετέφεραν Ουκρανικά Antonov


Μετά τη Συρία το σενάριο αποστολής όπλων στα φιλο-αμερικανικά μέτωπα στο όνομα της ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιείται αυτή τη φορά στη Βενεζουέλα.
Περιφρονώντας το διάταγμα του Προέδρου Μαδούρο που του απαγόρευε να εγκαταλείψει τη χώρα ο αυτοανακηρυχθείς ψευτοπρόεδρος που έβαλαν οι ΗΠΑ, Guaido, πήγε την Παρασκευή στην Κολομβία για να παραλάβει την παράδοση όπλων που του απεστάλησαν από την Washington κι αυτό υπό την κάλυψη της ανθρωπιστικής βοήθειας. Από τις 7 Φλεβάρη η λεγόμενη ανθρωπιστική βοήθεια είναι στις αποθήκες της παραμεθόριας πόλης Cucuta, στην Κολομβία. Ο Μαδούρο διέκοψε διπλωματικές και πολιτικές σχέσεις με Κολομβία έκλεισε τα σύνορα με Βραζιλία και Κολομβία. Είναι μέτρα που πήρε κατά των 2 γειτονικών του χωρών που υποστήριξαν ενεργά το Guaido και το σχέδιο αποσταθεροποίησης της Βενεζουέλα από ΗΠΑ.
Η λεγόμενη «ανθρωπιστική » βοήθεια περιλαμβάνει ένα σημαντικό στοκ όπλων και πυρομαχικών 15 τόνων. Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο των γραμμών της Αιθιοπίας από χώρα της Αν. Ευρώπης στην Κολομβία επιβεβαιώνουν πηγές από εκεί.
Παράλληλα το αμερικάνικο πολεμικό ναυτικό ξεκίνησε δράσεις όχι μακριά από τα χωρικά ύδατα της Βενεζουέλα. Το Πεντάγωνο έστειλε ένα μικρό στόλο που αποτελείται από το αεροπλανοφόρο USS Abrahm Lincoln (CVN-72), d’un croiseur antimissile και 4 καταδρομικά, όπως και μια φρεγάτα του ισπανικού νατοικού στόλου που προσκλήθηκε να συμμετέχει στην επιχείρηση anti-Maduro των ΗΠΑ.
Η ίδια αναφορά επισημαίνει:
«Ουκρανικά Antonov εγκατέστησαν μια αερογέφυρα συνεχή μεταξύ 3 χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και την Κολομβία για να οδηγήσουν εκεί όπλα του πρώην ανατολικού bloc […] το ίδιο λογισμικό χρησιμοποιήθηκε για να προμηθευθούν με όπλα [τρομοκράτες στη Συρία].» 


dimpenews.com
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...