Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ρωσικά ΜΜΕ Προειδοποιούν τις ΗΠΑ για Ολοκαύτωμα 100 Μεγατόνων

 
Mac Slavo, Zero Hedge
 Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού 


Ρωσικά MME απείλησαν τις ΗΠΑ με πυρηνικό όπλο 100 Μεγατόνων, μετά την κατάργηση σημαντικής συνθήκης απαγόρευσης όπλων. Το όπλο του ολοκαυτώματος προβλήθηκε από τα ρωσικά ΜΜΕ και τους Ρώσους στρατιωτικούς, μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι εγκαταλείπουν την συνθήκη ενδιαμέσων πυρηνικών πυραύλων. 

 


Μολονότι οι συνθήκες δεν έχουν μεγάλη σημασία ( η αξία τους εξαρτάται μόνο από την προθυμία των τυράννων να τις τηρήσουν) τα συστημικά ΜΜΕ των ΗΠΑ φαίνονται να είναι τρομαγμένα.
Σύμφωνα με το MSN, η συνθήκη αυτή ήταν το μόνο πράγμα που έστεκε ανάμεσα στην Ρωσία και έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο. ΄Ηταν «ένα από τα τελευταία φράγματα σε μια πλήρη ψυχροπολεμική κούρσα εξοπλισμών στην Ευρώπη –και ήδη γίνεται λόγος για μια πυρηνική συσκευή της Αποκαλύψεως που επισκέπτεται τις ΗΠΑ», έγραψε το MSN news. Η Συνθήκη INF απαγόρευε χερσαίους πυρηνικής δυνατότητας πυραύλους, βεληνεκούς 300 έως 3.200 μιλίων, το 1987 όταν η Ρωσία και οι ΗΠΑ είχαν εγκαταστήσει σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης πυρηνικούς πυραύλους τέτοιου ενδιάμεσου βεληνεκούς. «Η απαγόρευση εξάλειψε όλη αυτή την κατηγορία πυραύλων και καταγράφτηκε ως η πιο επιτυχής συνθήκη ελέγχου των εξοπλισμών», έγραψε το MSN news.

« Τώρα, με την συνθήκη σχεδόν νεκρή –ανέφερε επισκόπηση του ρωσικού Τύπου από το BBC- μια ρωσική εφημερίδα προειδοποιεί για την δημιουργία « κατάστασης ακόμη πιο επικίνδυνης από την κρίση των πυραύλων στην Κούβα». Και η κυβερνητική εφημερίδα προσθέτει ότι « δεν μπορεί να αποκλειστεί» ότι η Ρωσία θα αναπτύξει ένα πυρηνικό όπλο της Αποκαλύψεως 100 μεγατόνων κοντά στις ακτές των ΗΠΑ. 



«Εάν οι Αμερικανοί αναπτύξουν τα νέα πυρηνικά όπλα τους κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, και σε αντίδραση τοποθετήσουμε τα δικά μας, τότε, φυσικά, ο κίνδυνος πυρηνικής σύρραξης αυξάνεται κάθετα», δήλωσε ένας εμπειρογνώμονας σε εφημερίδα.
«Εάν οι αμερικανικοί πύραυλοι έχουν εγκατασταθεί στην Πολωνία ή στα Βαλτικά Κράτη, θα μπορούν να πλήξουν την Ρωσία μέσα σε λεπτά. Σε τέτοια περίπτωση, γίνεται αδύνατος ο τρόπος που η Ρωσία αντιμετωπίζει την χρήση πυρηνικών όπλων, μόνο ως όπλων ανταπόδοσης πλήγματος, όπλων αποτροπής. Γίνεται αδύνατη η ανταπόδοση επειδή δεν θα υπάρχει χρόνος να εξακριβωθεί ποιας κατηγορίας πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί εναντίον της Ρωσίας, ποια είναι η διαδρομή και οι στόχοι τους», συνέχισε. «Και γι΄αυτό γεννάται τώρα ο πειρασμός και για εμάς και γι’ αυτούς, να επιλέξουμε το δόγμα του προληπτικού πλήγματος.»
Για όσους δεν κατάλαβαν, προληπτικό πλήγμα είναι να πλήξεις τον αντίπαλο με πυρηνικό όπλο, χωρίς πρόκληση, ή απλά ύστερα από κάποιαν ένδειξη ότι μπορεί να έρχεται σύρραξη. Ο Ρώσος πολεμικός εμπειρογνώμονας δήλωσε επίσης ότι, με την κατάργηση της Συνθήκης INF, οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι θα πρέπει να μελετήσουν εάν θα ρίξουν πρώτοι (προληπτική βολή), επειδή οι πυραυλικές επιθέσεις (ενδιαμέσου βεληνεκούς) δεν θα είναι προβλέψιμες όσο των διηπειρωτικών πυραύλων, από τα εδάφη των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
Τα ρωσικά ΜΜΕ απείλησαν με την χρήση ενός όπλου της Αποκαλύψεως, που θα κινούσε ένα τρομακτικό τσουνάμι, που θα άπλωνε την καταστροφή και τον θάνατο στις παράκτιες περιοχές των ΗΠΑ.. «Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι μία (από τις πυρηνικές τηλε-πυροδοτούμενες τορπίλες) Ποσειδών, με πυρηνική κεφαλή 100 μεγατόνων, θα καραδοκεί σε ακτή των ΗΠΑ, για να γίνει το «όπλο της Ημέρας της Κρίσεως». «΄Ετσι μια επίθεση εναντίον της Ρωσίας θα αποδειχτεί μια αυτοκτονική περιπέτεια», γράφει η εφημερίδα.


Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...