Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΗΡΙΑ από τον παγωμένο βορρά τσάκισαν τους τζιχαντιστές στη Συρία με πυραύλους κρουζ

Tα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tupolev Tu-160 επιφορτισμένα με αποστολές στη Συρία για πρώτη φορά απογειώθηκαν από το παράκτιο αεροδρόμιο της Olenegorsk που βρίσκεται στην περιοχή του Mourmansk πριν βρεθούν στην περιοχή της Μεσογείου.
Η ρωσική αεροπορία χρησιμοποίησε περί τους 20 πυραύλους κρουζ κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (Daech) στη Συρία ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διοικητής της αεροπορίας μακράς ακτίνας της ρωσικής δράσης Anatoli Konovalov. 
«Συνολικά πραγματοποιήσαμε περί τις 145 εξόδους. Ρίξαμε περισσότερες από 1500 βόμβες  και χρησιμοποιήσαμε περί τους 20 πυραύλους κρουζ», ανέφερε ο στρατηγός Konovalov στο ραδίοφωνο Ηχώ της Μόσχας». Τα στρατηγικά βομβαρδιστικά μας Tupolev Tu-160 επιφορτισμένα με αποστολές στη Συρία απογειώθηκαν για α φορά από το ρώσικο παράκτιο αεροδρόμιο Olenegorsk, της περιοχής του Mourmansk, πέταξαν γύρω από την Ευρώπη και βρέθηκαν στην περιοχή της Μεσογείου. Πραγματοποίησαν τα χτυπήματ αυτούς στη Συρία  με υψηλή ακρίβεια», πρόσθεσε ο στρατηγός. Σύμφωνα με τον ίδιο τα Tu-160 χρησιμοπποίησαν πυραύλους κρουζ και τα βομβαρδιστικά Tu-22M3 έπληξαν με βόμβες υποδομές της Daech. sputnikn 19.12.15
 Tu-160

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...