Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Επαναφορά του τέως;

 σχόλιο Ρωμαίικος : Αν γνωρίζαμε τι εστί μοναρχία δεν θα ήμασταν και τόσο χαρούμενοι για αυτό που θα έρθει. Αν είναι το σχέδιο του Θεού να επέμβει ο τέως υπέρ της Πατρίδας μας ως φιλέλληνας, ας είναι ευλογημένο.
Αλλά το να αντικαταστήσουμε την δυναστεία της μεταπολίτευσης με την δυναστεία της γαλαζοαίματης ολιγαρχίας και μετά να πιστεύουμε ότι σωθήκαμε είναι επιεικώς ανόητο.
Δεν χρειάζεται για να απαλαχτούμε από την σημερινή ψευτοδημοκρατία να πέσουμε σε μία χειρότερη τυραννία.  
Ο αγαπημένος μας Γέροντας είχε δει ότι ο τέως θα επιστρέψει και ότι θα παρέμβει υπέρ της Πατρίδας μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψει σαν βασιλιάς. Μπορεί για παράδειγμα να επιστρέψει ως μια ενδιάμεση κατάσταση μέσα σε ένα χαώδες πολιτικό τοπίο ή ως πρόεδρος μιας προσωρινής κυβέρνησης.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι τις ελπίδες μας δεν πρέπει να τις στρέφουμε σε πρόσωπα άλλα στο Θεό και στην Μετάνοια του λαού μας.
Τις φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου τις παραθέτω χωρίς σχολιασμό και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
 
(...)Οι πάντες γνωρίζουν πως το κέντρο της Παγκόσμιας Μασονίας είναι το Λονδίνο. Ενθυμούμαστε λοιπόν, - έτσι αναφέρεται – πως ο Κώστας Καραμανλής εκμυστηρεύθηκε πως για να καταθέσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΝΔ, συμβουλεύθηκε τη “Μεγάλη Στοά” του Λονδίνου. Η ίδια “στοά” που περιέθαλψε, όταν μόνιμα εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, τον τέως Βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνο με την οικογένειά του. Η οποία ξαφνικά, αποφάσισε πριν από δυο χρόνια να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσεως και της πολιτικής ανωμαλίας. Θα ενθυμείστε πως το 2013 “έπαιξε” πολύ το θέμα της καθόδου του διαδόχου Νικολάου στην πολιτική σκηνή. Και όπως σαν κομήτης αναπαράχθηκε η είδηση από όλα τα ΜΜΕ της εποχής, κατά τον ίδιο τρόπο στην πορεία “θάφθηκε”. Προφανώς, όλοι οι εμπλεκόμενοι θεώρησαν πως δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος…

Όμως, μετά από δυο χρόνια οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Η χώρα βρίσκεται σε πολύ χειρότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση από αυτήν που βρισκόταν. Η “πρώτη κυβέρνηση αριστερά” χάθηκε μέσα στις υποσχέσεις της και τα νταηλίκια της. Ο λαός είναι ζαλισμένος και τη μια στιγμή ψηφίζει το χωρίς ιδεολογία “Ποτάμι” και την άλλη στιγμή την προβληματική και επικίνδυνη για την οικουμενικότητά της “Ένωση Κεντρώων”. Προσπαθεί – ο λαός – να δώσει ελπίδα και δύναμη στην ψήφο του. Μια ψήφο που δεν την εμπιστεύεται στη ΝΔ. Σ΄ αυτό το κλίμα της γενικευμένης παρακμής, οι “κεντροδεξιοί” ψηφοφόροι είναι απογοητευμένοι και προδομένοι. Αυτά τα συναισθήματα μετατράπηκαν σε οργή, μετά την αποτυχία εκπλήρωσης της εσωκομματικής διαδικασίας των εκλογών. Έτσι, η διάσπαση της ΝΔ, αν όχι η διάλυσή της φαντάζει ως ένα γεγονός.

Σ΄ αυτήν την καίρια πολιτική στιγμή, που το “έδαφος” είναι κατάλληλο για να οργωθεί, από τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού δεν εμπιστεύεται το υπάρχον πολιτικό προσωπικό των κομμάτων, αυτή η στιγμή είναι η καταλληλότερη για την δημιουργία φιλοβασιλικού κόμματος. Και μην ξεχνάμε πως το φιλοβασιλικό κόμμα το φέρνει η “στοχευμένη” διάσπαση της ΝΔ. Μην ξεχνάμε επίσης, πως η “επένδυση” θα γίνει, από τη στιγμή που γνωρίζουν πως, για μαγιά θα χρησιμοποιήσουν τις παραδοσιακές φιλοβασιλικές ψήφους.

Κλείνοντας, να πούμε πως δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός της δωρεάν διάθεσης του βιβλίου της αυτοβιογραφίας του Κωνσταντίνου από την εφημερίδα “Το Βήμα”. Του συγκροτήματος Λαμπράκη – Ψυχάρη βεβαίως – βεβαίως, για να μην ξεχνιόμαστε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η εν λόγω εφημερίδα αύξησε κατά το ένα τρίτο τις πωλήσεις της. Σε μια εποχή που όλες σχεδόν οι εφημερίδες έχουν πτωτική τάση στην κυκλοφορία τους. Αν σας λέει κάτι αυτό. Γιατί εμάς, μας λέει πολλά!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...